Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Vigil - mord i havets djup

Trailer: Vigil - mord i havets djup

  • 60 s
  • 5 mån. 6 d

I den brittiska thrillern Vigil - mord i havets djup försvinner ett fiskefartyg vid Skottlands kust och ett suspekt dödsfall inträffar på ubåten HMS Vigil som befinner sig i närheten. Ubåten är försedd med kärnvapen och kan inte ta i land, så kriminaldetektiv Amy Silva skickas ner i havsdjupet för att utreda dödsfallet. Flottan vill inte att utomstående blandar sig i dess angelägenheter, så utgångsläget är inte det enklaste. Det är inte heller möjligt att skicka meddelanden från Vigil, eftersom det skulle avslöja var ubåten befinner sig. Vad hände på ubåten strax innan en av besättningsmedlemmarna miste livet och fiskefartyget försvann? Kan hela ubåtens - eller till och med hela landets - säkerhet vara hotad?

Vigil - mord i havets djup på Yle Arenan 1.10.2021!

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Klipp

Vigil - mord i havets djup

Kusliga brott vid Skottlands kust - kriminaldetektiv Amy Silva måste ner i en ubåt med kärnvapen

I den brittiska thrillern Vigil - mord i havets djup försvinner ett fiskefartyg vid Skottlands kust och ett suspekt dödsfall inträffar på ubåten HMS Vigil som befinner sig i närheten. Ubåten är försedd med kärnvapen och kan inte ta i land, så kriminaldetektiv Amy Silva skickas ner i havsdjupet för att utreda dödsfallet. Flottan vill inte att utomstående blandar sig i dess angelägenheter, så utgångsläget är inte det enklaste. Det är inte heller möjligt att skicka meddelanden från Vigil, eftersom det skulle avslöja var ubåten befinner sig. Vad hände på ubåten strax innan en av besättningsmedlemmarna miste livet och fiskefartyget försvann? Kan hela ubåtens - eller till och med hela landets - säkerhet vara hotad? Serien är producerad av World Productions som också ligger bakom tidigare succéserier som Bodyguard och Line of duty.

Se också på