Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
The bold type

Avsnitt 2: Förändringar i luften

  • 40 min
  • 1 mån. 14 d

Säsong 5, 2/6. Alla följer med intresse hur Janes grej om den konkurrerande tidningsredaktören skall sluta. Samtidigt lär Jacqueline Jane att bära sitt ansvar. Kat träffar en gammal vän som har svårt att hitta jobb, och hon får en strålande idé. Alex utnyttjar sin podcast för att visa ett hur starkt verktyg de sociala medierna är. Sutton lyckas bra i ett viktigt arbetsuppdrag, men i privatlivet går det inte lika bra.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn The Bold Type

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår engelska stereo engelska 5.1-ljud

Textning finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle TV2
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Inga kommande avsnitt

The bold type

Dramakomedi om karriärkvinnor på en modetidning

En dramakomedi som visar hur det är när unga kvinnor gör karriär i redaktionen för en världsberömd modetidning - som en skicklig journalist, en modeälskande stylist eller som en klyftig chef för den digitala avdelningen. Medan huvudkaraktärerna i serien, Jane, Kat och Sutton, försöker lyckas både på jobbet och i sina relationer möter de karriär-, sex- och relationsproblem bekanta för sociala medier-generationen. Serien är inspirerad av den tidigare chefredaktören för Cosmopolitan, Joanna Coles, och hennes liv. (The Bold Type, S1-5. USA, 2017 - 21.)

Se också på