Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Bonusfamiljen

Avsnitt 3: Särskilda behov

  • 43 min
  • 1 mån. 24 d

Säsong 4, del 3/8. Lisa är på jobbresa och Patrik, som nu är arbetslös, är ensam hemma med barnen. Bianca dyker upp och kommer med kvasipsykologiska tips till Patrik som är måttligt road. Patrik träffar en tjej som heter Elin och hennes lille son i lekparken och det visar sig att de har nåt gemensamt. Martin har det tufft, Eddie vill bo heltid hos Lisa och Sima tänker stanna i Malmö medan saneringen pågår. Louise är försvunnen och Katja och Henrik ger sig ut för att leta.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår svenska stereo svenska 5.1-ljud

Textning programtextning (svenska) finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema Fem
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Inga kommande avsnitt

Klipp

Bonusfamiljen

Svensk dramakomedi om den moderna familjens prövningar

Bonusfamiljen är tillbaka med en ny säsong. Du får fortsätta följa den moderna familjens prövningar där bonusmammor och plastpappor, irriterande halvsyskon och puckade ex brottas om uppmärksamheten och att vara den som har rätten på sin sida. Livet som småbarnsföräldrar har tärt på Lisa och Patrik. Bianca pluggar på universitetet och William och Eddie har börjat på gymnasiet. Kaos kastar Martin och Sima ut ur sin lägenhet, hem till Bigge - igen. Och Katjas mamma Louise har blivit äldre och behöver plötsligt Katjas hjälp, något som båda har svårt att förhålla sig till. Dessutom kommer Lisa och Patrik att möta deras största utmaning hittills.

Se också på