Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Bonusfamiljen

Avsnitt 1: Ur askan i elden

  • 43 min
  • 1 mån. 24 d

Säsong 4, del 1/8. Patrik och Lisa kämpar med att få ihop vardagslogistiken i den stora bonusfamiljen. Lisa jobbar mer än någonsin och Patrik har det tufft med en rörig klass i skolan och med att få Lisa med på tåget att börja talträna med lille Buster som har Downs syndrom. En incident på skolan får Patrik att tappa tålamodet utan att inse vilka konsekvenser det kan få. Sima tröttnar på att Eddie går hem på lunchen och tömmer kylen och vill att Martin säger ifrån. Katja får ett samtal, hennes mamma är på sjukhus efter en olycka och Katja står som närmast anhörig.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår svenska stereo svenska 5.1-ljud

Textning finska programtextning (svenska)

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema Fem
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Inga kommande avsnitt

Klipp

Bonusfamiljen

Svensk dramakomedi om den moderna familjens prövningar

Bonusfamiljen är tillbaka med en ny säsong. Du får fortsätta följa den moderna familjens prövningar där bonusmammor och plastpappor, irriterande halvsyskon och puckade ex brottas om uppmärksamheten och att vara den som har rätten på sin sida. Livet som småbarnsföräldrar har tärt på Lisa och Patrik. Bianca pluggar på universitetet och William och Eddie har börjat på gymnasiet. Kaos kastar Martin och Sima ut ur sin lägenhet, hem till Bigge - igen. Och Katjas mamma Louise har blivit äldre och behöver plötsligt Katjas hjälp, något som båda har svårt att förhålla sig till. Dessutom kommer Lisa och Patrik att möta deras största utmaning hittills.

Se också på