Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Bonusfamiljen

Avsnitt 2: Väx upp!

  • 43 min
  • 1 mån. 24 d

Säsong 4, del 2/8. Patrik får ta konsekvenserna av incidenten i skolan och det faktum att klippet från klassrummet har blivit viralt. Han söker stöd hos Lisa, som är upptagen med jobb. Martin och Sima tvingas flytta hem till Bigge och Danny medan lägenheten saneras, inget drömläge direkt. Katjas mamma Louise söker kontakt med sin dotter och verkar inte riktigt vara sig själv. Katja vet inte hur hon ska hantera situationen.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Bonusfamiljen

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår svenska stereo svenska 5.1-ljud

Textning programtextning (svenska) finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema Fem
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Inga kommande avsnitt

Klipp

Bonusfamiljen

Svensk dramakomedi om den moderna familjens prövningar

Bonusfamiljen är tillbaka med en ny säsong. Du får fortsätta följa den moderna familjens prövningar där bonusmammor och plastpappor, irriterande halvsyskon och puckade ex brottas om uppmärksamheten och att vara den som har rätten på sin sida. Livet som småbarnsföräldrar har tärt på Lisa och Patrik. Bianca pluggar på universitetet och William och Eddie har börjat på gymnasiet. Kaos kastar Martin och Sima ut ur sin lägenhet, hem till Bigge - igen. Och Katjas mamma Louise har blivit äldre och behöver plötsligt Katjas hjälp, något som båda har svårt att förhålla sig till. Dessutom kommer Lisa och Patrik att möta deras största utmaning hittills.

Se också på