Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Bonusfamiljen

Avsnitt 8: Vi har bara ett liv

  • 43 min
  • 1 mån. 28 d

Säsong 4, del 8/8. Patrik är utslängd och sover på soffan hemma hos Filip. Han försöker prata med Lisa som är för arg och ledsen för att lyssna på hans "dåliga" förklaringar. Katja och Henrik hjälper Louise att installera sig på äldreboendet, hon förstår inte varför hon måste flytta och vill hellre bo kvar hos sin dotter. Henrik tycker att Katja är empatistörd som inte kan sätta sig in i Louises situation. Martin går ner sig efter att Sima dumpat honom och tycker synd om sig själv. Inte ens Bigge orkar med honom.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår svenska stereo svenska 5.1-ljud

Textning programtextning (svenska) finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema Fem
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Inga kommande avsnitt

Klipp

Bonusfamiljen

Svensk dramakomedi om den moderna familjens prövningar

Bonusfamiljen är tillbaka med en ny säsong. Du får fortsätta följa den moderna familjens prövningar där bonusmammor och plastpappor, irriterande halvsyskon och puckade ex brottas om uppmärksamheten och att vara den som har rätten på sin sida. Livet som småbarnsföräldrar har tärt på Lisa och Patrik. Bianca pluggar på universitetet och William och Eddie har börjat på gymnasiet. Kaos kastar Martin och Sima ut ur sin lägenhet, hem till Bigge - igen. Och Katjas mamma Louise har blivit äldre och behöver plötsligt Katjas hjälp, något som båda har svårt att förhålla sig till. Dessutom kommer Lisa och Patrik att möta deras största utmaning hittills.

Se också på