Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Unge kommissarie Morse

Avsnitt 2: Smutsigt spel

  • 1 t 29 min
  • 24 d

2/3. När en taxichaufför blir skjuten under ett nattskift väcks frågan om området håller på att bli råare. Och finns det en koppling till ett närliggande naturistläger? Det går allt brantare utför för Morse och en objuden gäst gör inte saken bättre.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Endeavour

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår engelska stereo engelska 5.1-ljud

Textning finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle TV1
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Unge kommissarie Morse

Lördagar kl 21.00, Yle TV1 - Yle Arenan 29 dagar

De tre nya historierna om Morse tar oss till året 1971. Oxfordpolisen möter fortfarande många former av arvssynd i sin vardag, men riddaren av den sorgliga skepnaden Morse är inte längre rörande troskyldig och kammarlärd. Livets törnar har gjort honom mer cynisk. Numera håller han oftare i ett whiskyglas än i ett korsord, och Thursday har all anledning att oroa sig för sin skyddsling. För de andra i gruppen går det bättre: Bright lindrar sin sorg med en ny hobby, Strange ser fram emot en rosig framtid och patologen Max är sitt vanliga rofyllda jag. (Endeavour, S8. ITV, Storbritannien 2021)

Se också på