Medelhavsmat med resekocken Ainsley

Avsnitt 4: Sardinien: Siniscola och Oliena

  • 42 min
  • 1 år 4 mån.

Säsong 1, 4/10. Ainsley har blivit förtjust i den sardiska livsstilen. Han kockar med fräscha grönsaker och äter gott. Upptäcktsresan fortsätter in i bergen nära Oliena och Siniscola. De hisnande vyerna lockar till sig vandrare och andra friluftare. Tillsammans med matfantasten Claudio besöker Ainsley ett bageri där man bakar det sardiska flatbrödet, "musikbrödet". Själv lagar han traditionell lammgryta tillsammans med fåraherdar.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Ainsley's Mediterranean Cookbook

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår engelska stereo

Textning svenska finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Teema Fem
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Medelhavsmat med resekocken Ainsley

Onsdagar, Yle Teema Fem

Den brittiska elitkocken Ainsley Harriott gör en smakresa längs avlägsna stigar vid Medelhavet. Vi bekantar oss med lokala människor, glömda mål och Medelhavets kulinariska arv samtidigt som Ainsley kockar delikata rätter i härliga landskap. Resan börjar på ön Korsika och går vidare via Sardinien, Marocko och Spanien till Mellanöstern. (Ainsley's Mediterranean Cookbook. Storbritannien 2019.)

Se också på