Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Yle Nyheter 20.30

ti 21.9.2021

  • 24 min
  • utgått

Regeringens coronapass är ett alternativ till restriktioner för restauranger och konserter. Gäst i sändningen en representant för Tapahtumateollisuus ry. Det finns allt fler lediga arbetsplatser i Finland, också teknologibolaget Nokia är bekymrat över bristen på kompetent arbetskraft. Finansinspektionen anser att Nordeas problem i går var allvarliga - Enligt Nordea berördes tusentals kunder. Den abortlag som i början av månaden trädde i kraft i Texas i USA försätter speciellt aktivister och läkare som hjälper kvinnor i en svår situation. På Amos Rex i Helsingfors öppnas i morgon den första separatutställningen i Finland med verk av den amerikanske videokonstnären Bill Viola.

Tilläggsuppgifter

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Textning programtextning (finska) finska

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle TV1
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Yle Nyheter 20.30

Halv nians finskspråkiga tv-nyheter ger dig en översikt av dagens viktigaste nyheter från när och fjärran. För att det ska vara lättare att förstå världen. Varje dag.

Se också på