Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Gudstjänst

Julotta från Kvevlax

  • 57 min
  • 4 mån. 28 d

Julottan firas i år i Kvevlax kyrka. Liturg och predikant är Fredrik Kass. Kantor, organist och körledare för Kyrkokören är Rodney Andrén. Som körledare fungerar även Yngve Svarvar. Simon Granlund leder Kvevlax Sångkör. Textläsare är Alf Burman och Nina Andrén. I gudstjänsten medverkar även orkestern Stråkdraget bestående av Lars Hjerpe, Svante Nylund, Agneta Nykvist, Rune Koskinen och Greger Erikslund på violin samt Rodney Andrén på barytonhorn, Helena Glasberg på trumpet, Kurt Gref på klarinett, Gunilla Asplund på tvärflöjt, Gösta Hjerpe på basfiol och Mikael Södergård på cello. Tv-regi Rufus Hedengren.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår svenska stereo

Textning programtextning (svenska) svenska

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Teema Fem
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Gudstjänst

Tv-gudstjänster på svenska från hela Svenskfinland

Tv-gudstjänster på svenska sänds ca tio söndagar under året, i första hand i samband med stora kyrkliga helger. Gudstjänsterna produceras i olika delar av Svenskfinland. De flesta gudstjänsterna kommer från en luthersk församling, men också de kristna frikyrkorna håller gudstjänst i tv och radio.

Se också på