Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Belgravia

Avsnitt 2: Sanningens frö

  • 45 min
  • 1 mån. 19 d

2/6. När man har burit på en hemlighet i en evighet är det nödvändigt att dela den för att lätta på sorgen. Men när man en gång öppnat Pandoras ask, kan då livet längre bli som förut?

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Belgravia

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår engelska stereo engelska 5.1-ljud

Textning finska svenska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle TV1
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Belgravia

Familjehemligheter, förbjuden kärlek och skam i 1800-talets brittiska klassamhälle

Sexdelad serie av skaparen av Downton Abbey som öppnar ett fascinerande fönster till klassamhället i 1800-talets Storbritannien. Belgravia är en fiktiv skildring av familjehemligheter, förbjuden kärlek och skam. Serien målar upp en dystrare bild av skillnaderna mellan samhällsklasserna, mellan herrskap och tjänstefolk, än Downton Abbey gjorde. Två olika familjers öden korsar varandra i Londons på sin tids berömdaste societetskvarter. I Belgravia har det betydelse om man ärvt sin förmögenhet eller skaffat den genom lukrativ affärsverksamhet. Stämpeln av att tillhöra en lägre kast kan inte tvättas bort ens med mycket pengar. (Belgravia S1. Storbritannien/USA 2020.)

Se också på