Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Belgravia

Avsnitt 3: Klander och intriger

  • 44 min
  • 1 mån. 19 d

3/6. Efter earl Brockenhursts bjudning höjs missnöjda röster speciellt i familjen Trenchard. Man har gjort nya bekantskaper, och gamla har kommit i dagen. De faller inte alla i smaken.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn Belgravia

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår engelska stereo engelska 5.1-ljud

Textning svenska finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle TV1
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Belgravia

Familjehemligheter, förbjuden kärlek och skam i 1800-talets brittiska klassamhälle

Sexdelad serie av skaparen av Downton Abbey som öppnar ett fascinerande fönster till klassamhället i 1800-talets Storbritannien. Belgravia är en fiktiv skildring av familjehemligheter, förbjuden kärlek och skam. Serien målar upp en dystrare bild av skillnaderna mellan samhällsklasserna, mellan herrskap och tjänstefolk, än Downton Abbey gjorde. Två olika familjers öden korsar varandra i Londons på sin tids berömdaste societetskvarter. I Belgravia har det betydelse om man ärvt sin förmögenhet eller skaffat den genom lukrativ affärsverksamhet. Stämpeln av att tillhöra en lägre kast kan inte tvättas bort ens med mycket pengar. (Belgravia S1. Storbritannien/USA 2020.)

Se också på