Kan ses enbart i Finland
Solsidan

to 17.10.2019

  • 1 min
  • utgått

Uusi kausi alkaa maanantaina 21.10. Yle Fem ja Yle Areena

(Kausi 6) Ruotsalainen menestyskomedia Solsidan palaa ruutuun. Uudet jaksot alkavat puolitoista vuotta Solsidan-elokuvan tapahtumien jälkeen.

Alex ja Anna ovat jälleen yhdessä ja Annan näyttelijäura etenee vauhdilla, kun hän saa pääroolin pukudraamasta. Alex saa sen sijaan kantaa vastuun kodista ja hoitaa viemiset ja päiväkotilogistiikan. Fredde kokee muutaman rankan työviikon jälkeen herätyksen ja aloittaa sapattivuoden viettääkseen aikaa unohdettujen harrastusten parissa. Idea ei ole Mickanin mieleen. Ove ja Anette huolehtivat pikku-Mauritzista (Fredden "pikkuveljestä") ja päättävät samalla vuokrata talonsa uuden kekseliään menetelmän/keinon avulla.

Solsidaniin muuttaa myös uusi pariskunta, joka herättää ihastusta ja päänsärkyä. Eric ja Suzy Kenneby, jotka kutsuvat itseään power couple -nimellä "Eazy", ovat älykkäitä, sosiaalisia ja tyylikkäitä. Suzylla on myös humanistista ja älyllistä pääomaa, mikä on alueella harvinaista.

Eric ja Suzy ovat kuin luodut Fredden ja Mickanin ystäviksi. Mutta Suzylla ja Mickanilla on yhteinen menneisyys: Suzy kiusasi Mickania koulussa. Nyt Mickan joutuu näkemään entisen kiusaajansa jotakuinkin päivittäin, eikä tilannetta auta se, että Suzy tutustuu Mickanin ystäväpiiriin.

Osissa: Felix Herngren (Alex), Mia Skäringer (Anna), Johan Rheborg (Fredde), Josephine Bornebusch (Mickan), Henrik Dorsin (Ove), Malin Cederbladh (Anette), Peter Apelgren (Eric) & Katia Winter (Suzy)

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Solsidan

Små problem blir stora när gräddhyllan i Saltsjöbaden försöker fixa vardagsrumban

Säsong sex utspelar sig 1,5 år efter långfilmen och består av tio avsnitt. Mickan hemsöks av en gammal mobbare som är nyinflyttad i kvarteret och Fredde inser att det finns mer i livet än pengar. Alex får ta större ansvar för vardagssysslorna när Anna säkrar ett långfilmskontrakt med inspelning i Ungern. Viktor går sista året i högstadiet och får sin första riktiga flickvän, den sköra Lovisa. I rollerna: Felix Herngren, Mia Skäringer, Johan Rheborg, Josephine Bornebusch, Henrik Dorsin och Malin Cederblad. Solsidan Produktion HB.

Se också på