Kan ses utomlands
Kvinnor i försvaret

fr 11.10.2019

  • 3 min
  • tillsvidare

Hennan inspiraatio vapaaehtoisen asepalveluksen suorittamiseen oli positiivinen muutos, jonka hän näki veljessään, kun tämä kävi intin. Hänkin haluaa kokea saman!

Hauska ja huumorintajuinen Hennan asuu perheensä kanssa Vihdissä. Ylioppilaskirjoitusten jälkeen hän on pitänyt välivuoden, lukenut pääsykokeisiin, ollut ystävien kanssa ja treenannut inttiä varten. Hän haluaa kasvaa henkisesti, opetella johtamistaitoja ja tulla vahvaksi naiseksi. Henna näkee uran puolustusvoimissa varteenotettavana mahdollisuutena. Hän kokee johtamisen vahvuutenaan, käskyjen antaminen sujuu häneltä luonnostaan. Henna myös tykkää ampumisesta, ja on siinä mielestään hyvä.

Hän myöntää, että on hieman huono vastaanottamaan palautetta ja haluaa tulla siinä paremmaksi. Eniten Hennaa arveluttaa, kestääkö fyysinen kunto.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Klipp

Kvinnor i försvaret

Yle TV2

Säsong 2 av serien Kvinnor i försvaret får vi följa livet i milin med fem unga kvinnor när Henna, Anni, Milla och Anne lämnar den bekanta, trygga vardagen bakom sig och påbörjar ett disciplinerat liv vid kustbrigaden i Obbnäs. Hur känns det att sköta morgonsysslorna på tre minuter, kräla i dammig skogsterräng och marschera många kilometer i sommarhettan i full rustning? Förmannen för stuga 8, den ambitiösa undersergeanten Henna Sinilaakso, instruerar de nya rekryterna. Vem står ut till slutet av tjänstgöringen och får någon av kvinnorna plats i marinens reservofficersutbildning dit bara cirka tre procent av marinens beväringar väljs ut?

Se också på