Kan ses utomlands
Kvinnor i försvaret

fr 11.10.2019

  • 2 min
  • tillsvidare

Analyyttinen ja pohdiskeleva Anne on valmistunut filosofian maisteriksi Itä-Suomen yliopistosta pääaineenaan käännöstieteet. Anne on kiinnostunut maanpuolustuksesta sekä turvallisuuspolitiikasta. Hän haaveileekin työstä kansainvälisissä kriisinhallintatehtävissä tai puolustusvoimissa, ja siksi vapaaehtoinen asepalvelus on suoritettava nyt tai ei koskaan.

Anne on valmistautunut asepalvelukseen lataamalla puhelimeensa Puolustusvoimien MarsMars-sovelluksen, jonka avulla treenaa, mutta silti oma kunto arveluttaa häntä, riittääkö se kuitenkaan?

Omaksi vahvuudekseen Anne kokee vahvan motivaationsa, mutta häntä arveluttaa oma ikä ja se, kuinka hän tulee toimeen nuorempien kanssa.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Klipp

Kvinnor i försvaret

Yle TV2

Säsong 2 av serien Kvinnor i försvaret får vi följa livet i milin med fem unga kvinnor när Henna, Anni, Milla och Anne lämnar den bekanta, trygga vardagen bakom sig och påbörjar ett disciplinerat liv vid kustbrigaden i Obbnäs. Hur känns det att sköta morgonsysslorna på tre minuter, kräla i dammig skogsterräng och marschera många kilometer i sommarhettan i full rustning? Förmannen för stuga 8, den ambitiösa undersergeanten Henna Sinilaakso, instruerar de nya rekryterna. Vem står ut till slutet av tjänstgöringen och får någon av kvinnorna plats i marinens reservofficersutbildning dit bara cirka tre procent av marinens beväringar väljs ut?

Se också på