Kan ses utomlands
Kvinnor i försvaret

fr 11.10.2019

  • 2 min
  • tillsvidare

Energiaa pulppuava Milla on positiivisen asenteensa avulla selviytynyt monesta. Hän on kouluvuosinaan kokenut kiusaamista ja syrjintää ja haluaakin nyt omalla esimerkillään taistella kaikenlaista epätasa-arvoa vastaan.

Liikkuvainen Milla on pienestä pitäen harrastanut taekwondoa, joka on hänelle rakas harrastus. Milla kilpailee ja myös valmentaa junioreita. Milla haaveilee poliisin urasta, ja vapaaehtoinen asepalvelus on luonteva askel kohti tuota unelmaa kevään ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Millan vahvuus on kova kunto ja kilpailuvietti. Hän haluaa edetä pitkälle merivoimissa, tähtäimessä on reserviupseerikoulu. Milla kokee, että este unelmien toteutumiselle saattaa olla hieman levoton luonne ja adhd. Millaa myös jännittää, kuinka 155-senttinen ja 50-kiloinen ”pikku hobitti” pärjää intissä. Milla haluaa esimerkillään näyttää, että kaikkeen pystyy, jos tarpeeksi haluaa.

Naissotilaat-sarjan toisella tuotantokaudella pääsemme viiden nuoren naisen mukana seuraamaan inttielämää. 10-osainen sarja julkaistaan Yle Areenassa 21.10. ja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin klo 21.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Klipp

Kvinnor i försvaret

Yle TV2

Säsong 2 av serien Kvinnor i försvaret får vi följa livet i milin med fem unga kvinnor när Henna, Anni, Milla och Anne lämnar den bekanta, trygga vardagen bakom sig och påbörjar ett disciplinerat liv vid kustbrigaden i Obbnäs. Hur känns det att sköta morgonsysslorna på tre minuter, kräla i dammig skogsterräng och marschera många kilometer i sommarhettan i full rustning? Förmannen för stuga 8, den ambitiösa undersergeanten Henna Sinilaakso, instruerar de nya rekryterna. Vem står ut till slutet av tjänstgöringen och får någon av kvinnorna plats i marinens reservofficersutbildning dit bara cirka tre procent av marinens beväringar väljs ut?

Se också på