I säng med Ronja & Taika

Jag måste hitta mera runkvirke

 • 38 min
 • tillsvidare

Taika känner sig vilsen i porrens värld och kämpar med att hitta stimulerande runkvirke åt sig själv. Ronja funderar på om Harry Potter kunde vara inspirationen för en perfekt porrfilm. Vi snackar heta kändisar, sagoporr, jerk off challenges och smider planer på att skriva erotisk fanfiction.

Sändningar

 • fr 20.9.2019 9.00 • Yle Arenan

Avsnitt

 • Vad händer när man hör ALLTING grannen gör i sängen? Ronja berättar om när hon fick klagomål för sitt högljudda sex, hur hon hanterade situationen och hur det påverkade hennes sexliv. Taika berättar om hur hon har lärt sig att tyst sex kan vara hot, och också vad hon antecknade när hon som tonåring hörde grannarna knulla.
  Vi ger även tips på hur grannar bättre kan signalera att de hör allting, för att göra det så lite pinsamt som möjligt.

 • I veckans avsnitt snackar vi kåthet. Vi berättar om våra erfarenheter av att vara för kåta och för needy. Ronja avslöjar också vad som hände när hon plötsligt inte var kåt alls i ett tidigare förhållande och Taika berättar om hur frustrerad hon blev när hennes kille inte grovhånglade upp henne på första dejten.

 • I detta avsnitt svarar vi på era frågor! Hur och var ska man hitta sällskap för casual sex och kan man vara en feminist om man tycker om att bli dominerad i sängen? Vi berättar vad som behövs för att njuta av singellivet när alla andra bygger bo och funderar på varför så många av våra ex inte fick oss att komma.

 • Vad är det som gör att hat ibland leder till bra sex? Ronja berättar hur ett ex gick över gränsen när dom hade sex och gjorde något riktigt äckligt. Taika berättar vad som hände när en kille plötsligt ville sätta sig på hennes face.

  Vi snackar om hur viktigt det är att kommunicera i sängen, om musfisar är något att sikta på och Ronja läser upp sin erotiska Harry Potter fanfiction. Vi läser även upp några lyssnarsvar på frågan om vilka filmer eller tv-serier ni skulle vilja se som porr!

 • Taika känner sig vilsen i porrens värld och kämpar med att hitta stimulerande runkvirke åt sig själv. Ronja funderar på om Harry Potter kunde vara inspirationen för en perfekt porrfilm. Vi snackar heta kändisar, sagoporr, jerk off challenges och smider planer på att skriva erotisk fanfiction.

 • Ronja och hennes pojkvän har kollat på porr igen. Hur påtändande var det egentligen, varför var det svårt att hitta rätt film och vart ledde porrkollandet? Taika berättar om vad som hände när hennes kille kommenterade Captain Marvels bröst och funderar på vad som kunde gå snett om de kollade på porr tillsammans.

 • Ronja ska flytta in med sin kille efter fem månader ihop och ber Taika om tips. Hon är rädd för att de ska bli tråkiga när de bor tillsammans och frågar Taika när hon vågade börja gå på toa utan att ha kranen på. Taika och Ronja diskuterar också om hur inredningsstil kan vara en dealbreaker och Ronja berättar om hur hon har traumatiserat sin hund.

 • I veckans avsnitt pratar vi om vad som egentligen händer när man är riktigt kär och om hur man vet när man inte är det. Taika tipsar om hur man använder sin partner som smärtstillande och Ronja dissar de gamla grekerna. Ronja berättar också om ett förhållande där hon inte kunde se sin pojkvän i ögonen när de hade sex. Är det ett tecken på att man inte är kär?

 • Vad döljer vi för våra partners? Kan man leva dubbelliv som CIA-agent eller strippa? Skall man berätta allt om ens kärlek för gruppsex eller hellre hålla tyst, och vad skall man göra om man ångrar sin familj?

 • Taika har hittat en lista som räknar upp grejer en kvinna kan göra för att alltid vara sexig för en man. Vi går igenom vilka vi tycker stämmer: är hårtorkar sexiga, ska man ha lippis på brunch, vilken sport blir 70% av alla män upphetsade av och när är det egentligen sexigt att ropa “Hurra!”? Dessutom rapporterar vi igen om vad som är HOT just den här veckan.

 • Ronja har kollat på porr med sin kille. Vi snackar om hurudan porr finländare tänder på just nu, söker sexinspiration och planerar en Hot Girl Höst.

 • Taika har lyssnat på en podd om rökning frågar Ronja hur mycket rökande format henne som person. Vi snackar rökförbud, våra bästa och sämsta cigarettminnen och funderar på om framtiden är rökfri eller om vi kommer att vara efterfeströkare för alltid?

Lyssna också