Norrena & Frantz

Norrena & Frantz: Vilken är din relation till sommarkroppen? (Serien finns på Arenan)

 • 33 min
 • utgått

Beach 2019 är här! Men hur känns det egentligen? Är du den som stolt visar upp årets gymresultat vid strandbrynet eller den som helt undviker lättklädda sammanhang? Hur blir man vän med den sommarkropp man har just nu? Relationspodden besöks denna vecka av Anne Hietanen som tillsammans med Hannah Norrena tar strypgrepp på kroppshetsen. relationspodden@yle.fi

Sändningar

 • on 3.7.2019 19.22 • Yle Vega

Avsnitt

 • Hur får man ihop sommarpusslet som ensamförälder? Kan man anlita barnvakt för att dejta och hur har man ett socialt liv om man alltid har barnen med sig? Singelmamman Kia Svaetichin gästar Norrena & Frantz för att ge sina bästa tips.

  Ett nytt avsnitt publiceras varje lördag och du kan när som helst höra av dig med frågor, funderingar och personliga erfarenheter till relationspodden@yle.fi.

 • På sommaren har man tid att umgås med hela familjen, härligt - eller hur? Men hurudan förälder blir du då alla vardagsrutiner faller bort? Mysmorsan, martyrpappan, byggaren eller amöban? Hannah Norrena och Eva Frantz avslöjar hur de själva hanterar semestern och granskar publikens bekännelser i sömmarna.

  Ett nytt avsnitt publiceras varje lördag och du kan när som helst höra av dig med frågor, funderingar och personliga erfarenheter till relationspodden@yle.fi.

 • Beach 2019 är här! Men hur känns det egentligen? Är du den som stolt visar upp årets gymresultat vid strandbrynet eller den som helt undviker lättklädda sammanhang? Hur blir man vän med den sommarkropp man har just nu? Relationspodden besöks denna vecka av Anne Hietanen som tillsammans med Hannah Norrena tar strypgrepp på kroppshetsen.

  relationspodden@yle.fi

 • Vilka metoder fungerar bäst när man har ett brustet hjärta? Att fulgråta, att älta, att skaffa en ny frisyr eller rent av en vältrimmad revansch-kropp? Hannah Norrena och Eva Frantz går igenom publikens bästa tips.

  Ett nytt avsnitt av Relationspodden publiceras varje lördag och du kan när som helst höra av dig med frågor, funderingar och personliga erfarenheter till relationspodden@yle.fi.

 • Då familjen består av mamma, mamma, barn eller då två pappor dyker upp på föräldramötet kan ett ögonbryn eller två höjas. Eller kanske det inte längre är så i Finland 2019? Regnbågsmamman Catariina "Catzo" Salo gästar Norrena & Frantz och berättar om sina erfarenheter.

 • Bästa sättet att lära känna någon på djupet är att resa tillsammans. Men vem blir du på resan? Är du den självutnämnda reseledaren eller slapparen som tar det lungt och låter andra bestämma? Hannah Norrena och Eva Frantz bekänner färg angående de egna resevanorna och tar ställning till folkets berättelser.

  relationspodden@yle.fi

 • Nöden prövar vännen. Men hur hjälper man bäst en vän som är mitt inne i en kris eller i stor sorg? Ska man tala om saken eller låta personen ifråga vara ifred? Hannah Norrena & Frantz går igenom publikens bästa tips på hur man bäst hjälper en vän i nöd.

 • Ordet "svärmor" brukar ofta väcka negativa associationer men är alla svärmödrar från ondo? Eller är det kanske snarare så att svärmor är en vardagshjälte och en klippa i stormen? Eva Frantz och Hannah Norrena går igenom publikens svärmorserfarenheter.

  relationspodden@yle.fi.

 • Du spenderar mer tid med dina kolleger än dina nära och kära men vad tycker du om dem egentligen? Relationspodden gästas denna vecka av Linda Rosendal och Camilla Bergendahl från podcasten Livshissen. Tillsammans med Hannah Norrena grunnar de på folkets avslöjanden om sina jobbkompisar.

 • Vem är din fiende? Hur blev det så? Hannah Norrena & Eva Frantz går igenom publikens berättelser och Hannah avslöjar dessutom vilka som har varit hennes livs värsta fiender.

  relationspodden@yle.fi

 • Vad stör du dig mest på då du rör dig på some? Är det kompisens gymselfies, släktingens kryptiska statusuppdateringar eller kollegans besserwisser-fasoner? Hannah Norrena och Eva Frantz avslöjar folkets Top 5 då det kommer till irriterande beteende på nätet.

  relationspodden@yle.fi

 • Kärleken är blind. Ibland kanske den inte ens får upp ögonen för en stor åldersskillnad mellan de älskande tu. Hur påverkas förhållandet av att man är född i olika tidevarv? Har åldern någon betydelse? Hannah Norrena och Eva Frantz går igenom publikens erfarenheter.

  relationspodden@yle.fi

Lyssna också