Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Systrar (syntolkat)

Avsnitt 3

  • 59 min
  • utgått

Säsong 1, del 3/3. Karins mamma har dött och efterlämnat ett brev med en överraskande familjeangelägenhet. Mitt i sorgen fortsätter Karin att jobba på artikeln om hotellet. Georg, som äger både lokaltidningen och hotellet, oroar sig över Karins avslöjanden. Karins och Lotties inverkan leder Ingelas liv in på nya spår. Även Georgs fru Ulla får något nytt att tänka på.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9 HD

TV-sändningens ljudspår svenska stereo

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Systrar (syntolkat)

Det rosade svenska relationsdramat Systrar 1968 utspelar sig under en omvälvande tid då kvinnosaksrörelsen var i starkt uppsving. Serien handlar om tre unga kvinnor som väcker förvirring i en sydsvensk småstad vars sömniga atmosfär inte ännu har träffats av Parisupploppet och brännandet av behån på andra sidan om Atlanten. Stockholmsväninnorna, journalisten Karin och skulptören Lottie, flyttar till sommaren till en herrgård i utkanten av Ystad. Karin blir sommarredaktör vid en lokaltidning och Lottie jobbar på sin kommande utställning. I herrgården bor också Georg, hans hustru Ulla, som är hemmafru, och deras dotter Ingela, som snart skall gifta sig med sin Håkan. Karins och Lotties radikala åsikter om kvinnans ställning, arbete, politik och sex skakar om speciellt Ingelas åsikter om äktenskapet och kvinnans ställning. I rollerna bland annat Mikaela Knapp, Anna Åström, Maja Rung, Hannes Fohlin, Sunjatha Conta, Jens Hultén och Livia Millhagen.

Se också på