BUU-önskemusik

Söndagar kl 07.03, Yle Vega

BUU-klubbis, vill du höra din favoritlåt i BUU-önskemusik? Ta hjälp av en vuxen och skicka in ett ljudmeddelande på Whatsapp. Numret är 044 421 45 46.

Avsnitt

  • Hurra vilka bra låtar det blir i BUU-önskemusik den här gången! Vi lyssnar på låtarna som Elvira, Emma, Assane och Amos har önskat. Var också du med och bestäm vilka låtar som vi spelar i BUU-önskemusik genom att banda in ett ljudmeddelande där du berättar vad du heter och vilken låt du skulle vilja höra. Skicka sedan in meddelandet till oss via Whatsapp på numret 044 421 4546.

  • Malin lyssnar på önskelåtar av Alicia, Alde, Freja och Wilma. Kom ihåg att om du vill höra just din favoritlåt på radio ska du skicka in ett ljudmeddelande åt oss via Whatsapp! Vårt telefonnummer är 044 421 4546.

  • Kölistan med önskelåtar är väldigt kort, så nu har du chansen att få höra din favoritlåt på radio genom att skicka in ett ljudmeddelande åt oss via Whatsapp! Vårt telefonnummer är 044 421 4546. Berätta vem du är och vilken låt du vill höra! I det här avsnittet lyssnar vi på önskelåtar av Loddan, Lilli och en okänd BUU-klubbis. Du får också höra en alldeles ny låt av Robin Hund.

  • Malin lyssnar fina låtar som Reidunn, Cedrik och Philippa med vänner, har önskat sig. Kom ihåg att du också kan önska din favoritlåt till BUU-Önskemusik genom att tillsammans med en vuxen, via Whatsapp, skicka ett ljudmeddelande där du berättar vem du är och vilken låt du skulle vilja höra. Telefonnumret är: 0444214546.

  • Idag blir det en härlig blandning av låtar som Noel, Liv, Alvar och Alma har önskat. Du kan också bestämma vilken låt som spelas i BUU-önskemusik genom att skicka in ett ljudmeddelande via Whatsapp till numret 044 421 4546. Berätta vem du är och vilken låt du vill höra!

Lyssna också