BUU-önskemusik

Söndagar kl 07.03, Yle Vega - Yle Arenan 30 dagar

BUU-klubbis, vill du höra din favoritlåt i BUU-önskemusik? Ta hjälp av en vuxen och skicka in ett ljudmeddelande på Whatsapp. Numret är 044 421 45 46.

Avsnitt

  • Malin lyssnar på låtar som Matilda, Wilma, Clara och Mona har önskat. Kom ihåg att du också kan önska din favoritlåt till BUU-Önskemusik genom att tillsammans med en vuxen, via Whatsapp, skicka ett ljudmeddelande där du berättar vem du är och vilken låt du skulle vilja höra. Telefonnumret är: 0444214546.

  • Nu är både Malin och Staffan tillbaka och redo att ta emot era önskelåtar! I det här programmet lyssnar vi på låtarna som Valter, Valtteri, Amos, Majken och Anja har önskat. Berätta vilken låt du vill lyssna på genom att skicka ett ljudmeddelande via Whatsapp till numret 044 421 4546.

  • Malin lyssnar på låtar som Charlie, Patricia och Reidunn har önskat. Kom ihåg att du också kan önska din favoritlåt till BUU-Önskemusik genom att tillsammans med en vuxen, via Whatsapp, skicka ett ljudmeddelande där du berättar vem du är och vilken låt du skulle vilja höra. Telefonnumret är: 0444214546.

  • Idag får vi lyssna på låtarna som Elisabeth, Viljami och Iréne har önskat! Nu lönar det sig verkligen att passa på att skicka in sitt låtönskemål åt oss, för från och med nästa vecka börjar Malin och Staffan att turas om i BUU-önskemusik igen, och vi behöver nya fräscha önskelåtar att spela för er! Skicka ett ljudmeddelande via Whatsapp och berätta vad du heter och vilken låt du skulle vilja höra. Vårt nummer är: 044 421 4546.

Lyssna också