Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
McLeods döttrar

Avsnitt 205: En vild ritt

  • 42 min
  • utgått

Säsong 8. Sharon, Stevies gamla bekanta från rodeotiden, dyker upp på farmen inför en ridtävling. I vilka avsikter? Marcus deltar i tävlingen, men plötsligt går Ingrids säkerhet före tävlingen.

Tilläggsuppgifter

Originalnamn McLeod's Daughters

Bild SD

TV-sändningens ljudspår engelska stereo

Textning finska

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle TV2
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

McLeods döttrar

Älskad australiensisk serie om två systrar på en lantgård de ärvt

Ett nytt blad vänds i den avlägsna australiska lantgårdens historia. Claire McLeod, som skött gården som sin pappas hjälpreda, har blivit ensam och måste ta emot en ovälkommen gäst, sin styvsyster som hon inte har sett på åratal. Tess Silverman McLeod har bott i staden tillsammans med sin mamma hela sitt liv, men nu har mamman dött och flickan kommer för att söka en ny början i sin pappas hem. Besöket har också en djupare orsak. I pappans testamente delas gården och vardera dottern ärver hälften. Systrarnas samarbete har inte goda utsikter. Claire är misstänksam mot sin systers planer och orolig över gårdens öde. Tess känner sig ovälkommen på gården och begriper inte ett skvatt av livet på en lantgård. Och i en mansdominerad värld är det ingen lek att sköta en gård. Hur går det för gården och vad sker i styvsystrarnas inbördes förhållande? I huvudrollerna: Lisa Chappell och Bridie Carter. Ursprunglig idé: Posie Graeme-Evans. Produktion: Nine Network, Australien, 2001 - 2009.

Se också på