Supernova

Dee Snider intervju 2018

 • 15 min
 • 9 år 11 mån.

Dee Snider är en rockstjärna, författare, make, far, skådespelare, radiopratare mm. Han slog igenom på 80-talet med sitt band Twisted Sister och har efter det gjort allt man kan tänka sig. Bl.a. spendera en vecka i Finland var han gör egna solospelningar samt uppträdanden med den massiva Raskasta Joulua konsertturnén.
Hör Dee snacka med X3M om bl.a. nya rockband, vad som händer om man hotar hans fru, om att vara nykter i 40 år, hans fascination för julafton etc.

Sändningar

 • on 5.12.2018 14.13 • Yle Arenan

Avsnitt

 • Svenska In Flames släppte nytt och det delar såklart fansen en hel del. En av mina bästa vänner konstaterade att han skulle hellre placera bajs i sina öron än lyssna på låtarna på nytt. Vad säger ni?

  Supernova bullar även upp med nytt av Princess Nokia, Rival Sons, ZAYN, Ariana Grande och många flera

 • Ukrainska Jinjer har önskats massor av Supernova-lyssnarna. Nu har nya singeln anlänts var solisten Tatiana ryter så högtalaren smälter.
  Raasepori-festivalen i Karis ordnas för första gången nästa sommar och man har lovat stora artister åt Karisborna. Nu har det kommit fram att bl.a. Europe, Popeda och Lisa Ekdahl kommer att stå på scenen

 • Kjell blir nästan blödig när har äntligan har en relevant orsak att spela en av hans favoritlåtar, The Cure - Pictures Of You. Detta såklart för att Flow Festival precis meddelat att The Cure spelar på festivalen i augusti 2019. Andra festivalgiganter som bullat upp med artister är Ruisrock och Provinssi. Ruissi kör som vanligt med det hetaste som finns just nu i och med namn som Travis Scott, Brockhampton och The 1975, medan Provinssi lite överraskande spelar nostalgikortet. Provinssi tutade ut här om dagen att bl.a. Limp Bizkit, The Prodigy och Cypress Hill står på Provinssiscenen under 2019.

 • Denna måndag frossades det med konsertnyheter. Tuska meddelade att de haffat Slayer och Anthrax medan Sideways stolt presenterar Nas och Suede. Även danska Lukas Graham besöker landet strax innan sommaren.

  Förutom nyheter på gigfronten så finns det kilovis av ny musik att spela. Vi snackar Silvana Imam, Skraeckoedlan, Ice Cube och Hardwell

 • Supernova med Kjell ger dig den nya musiken, artistintervjuer och intressanta fakta om fenomen i musikvärlden. Vi lovar, du får någonting nytt precis varenda gång. Måndagar, onsdagar och torsdagar mellan 18.00-21.00.

  Hör av dig till studion! Gör det gratis via appen Yle X3M eller skicka ett sms till numret 16261 och börja meddelandet med "x3m" och ett mellanslag.

 • Jag siktar ju på att spela bra musik MEN nu och då måste man visa bajskortet. Och då en finsk rapgrupp gör en låt med Matti Nykänen så bara måste jag spela den. Förlåt

  Men hej. Jag spelade även massor med bra grejer. Ny musik av Alan Walker, Emigrate, Ice Cube, The 1975, Saweetie och många fler

 • Dee Snider är en rockstjärna, författare, make, far, skådespelare, radiopratare mm. Han slog igenom på 80-talet med sitt band Twisted Sister och har efter det gjort allt man kan tänka sig. Bl.a. spendera en vecka i Finland var han gör egna solospelningar samt uppträdanden med den massiva Raskasta Joulua konsertturnén.
  Hör Dee snacka med X3M om bl.a. nya rockband, vad som händer om man hotar hans fru, om att vara nykter i 40 år, hans fascination för julafton etc.

 • Paul Uotila, som tidigare spelade i Satin Circus, har börjat göra musik som soloartist under namnet Paul Elias, som är hans förnamn. Vi konstaterade båda att Kjell Olof inte lämpar sig som artistnamn, om inte Kjell börjar göra dansbandsmusik.

  Kjell får även snacka med sin barndomsidol, Dee Snider, som kommer att spendera hela veckan i Finland.

  Nya låtar av Tommy Cash, Arctic Monkeys, Clean Bandit, Beast In Black och många fler

 • Disco Ensemble hör till den allra bästa livebanden någonsin från lilla Finland. Alla ni som sett dem vet vad jag pratar om. Solisten Miikka Koivisto besökte studion och snackade egna fiilisar inför de allra sista spelningarna för bandet. Disco Ensemble sålde slut NIO KVÄLLAR på Tavastia i Helsingfors.

  Hör även snack med den skäggiga och gulliga Chris Kläfford som hamnade ut för Kjell i Stockholm.

  Supernova lirar även ny musik av Feder, Grimes, Månskensbonden, Mumford & Sons och All That Remains

 • På onsdagen la lyssnarna i jävelskapsväxeln riktigt ordentligt. Det önskades låtar med de mest långsökta vinklingarna. Framför allt Guld och gröna skogar, samt låtar av Björn Rosenström. Hatten av till de fyndiga meddelanden som fick Kjell att gråta av skratt.

  Det blev varken björnar eller skogar men det blev nya låtar av Quavo, Friendly Fires, Necro och Diskopunk

 • Ewert & The Two Dragons gör till Estlands överlägset största artister. Ewert och Erki var på väldigt slappt humör när de besökte Supernova. Allt började med karaoke och sen blev det bara fniss.

  Hör även en "fantastisk" version av 90-tals dängan Bailando samt nytt av Millencolin, Lewis Capaldi och Rudimental

 • Supernova 22.11 "Toves mord och Avas kaffe"

  Tove Styrke är väldigt upptagen men då hon får vara ensam hemma så sitter hon helst i mjukiskläder och lyssnar på brutala mordpoddar medan hon spelar Xbox.

  Ava Max har haft en megahit med låten "Sweet But Psycho". Ava berättar åt Supernova att hon annars är mera Sweet men före hon får sitt morgonkaffe så kan hon bete sig som en Psycho.

  Hör bägge artit intervjuas i torsdagens Supernova.

  Och bara för att det är du så lovar jag även nya låtar av Albin Lee Meldau, Vic Mensa, Within Temptation och Suicideboys.

  Special price for you my friend

Lyssna också