Ronja och Taika analyserar både sina och andras liv i en rolig och intim podd om sex, kärlek och relationer. Tillsammans utforskar de identitet och sexualitet med hjälp av sin tragikomiska dejtinghistorik och aktuellt gossip.

Avsnitt

 • Ronja har blivit inspirerad av programmet Sextapes och vill nu skapa en sexigare stämning hemma hos sig. Vi funderar på om mat verkligen kan göra en kåt och om spetsunderkläder och stay-ups är sexigt på killar. Ronja vill göra en egen sextape och Taika berättar om hennes operadejt hemma som sket sig totalt. Ronja avslöjar dessutom om pussel verkligen leder till sex.

 • Taikas kompis påstår att man alltid får bättre sex efter att ha gjort slut med sin partner. Vi funderar om det här stämmer och avslöjar hurdant plåstersex vi haft efter våra breakups. Ronja misstänker att hennes förra förhållande var århundradets längsta plåster medan Taikas första knull efter en breakup fick henne att gråta. Vi ger också tips på hur man kan undvika att välja fuckboys som nybliven singel.

 • Den här veckan håller vi er sällskap med snack om dejtande under Corona, hur kåt man egentligen blir i karantän och crotchless spetstrosor. Taika vill hitta andra rutiner än att gråta i yogabyxor och Ronja undrar om Taikas kille är psyko eftersom han inte tycker om att bli masserad. Vi avslöjar också om karantänen gjort oss mera eller mindre kåta och funderar på vilka aktiviter som kan leda till sex om man spenderar all tid med sin partner. Vi tipsar även om hur en bekväm fitta kan leda till en mera produktiv dag.

 • Som födelsedagspresent till Taika har Ronja gjort en lista på runktips för en perfekt onanistund. Hur skulle vår runkparfym dofta och vilken teknik använder Ronja för att få intensivare orgasmer? Vi snackar också om hur man bäst kan stimulera alla sina sinnen för ett ultimat runk.

 • Ronja hade fyllesex med sin kille och kondomen sprack. Hon berättar om hur det kändes att ta ett dagen efter-piller medan Taika minns hur en apotekare läxade upp henne då hon köpte ett. Vi snackar om p-piller som norm, funderar på om sex är bättre med eller utan kondom och frågar varandra vems ansvar det är att köpa dagen efter-piller.

 • Ska ett kärleksfullt förhållande innehålla gräl? Eller är gräl tecken på att kärleken tagit slut?
  Vi talar om vad som får oss att se rött, starta explosiva gräl och smälla i dörrar. Ronja har ett magiskt ord som både avslutar gräl och till och med kan hindra dem från att uppstå! Taika gjorde en meme om sin pojkvän på Instagram och det fick oväntade följder.

 • Hur känns det att dejta någon med dåligt självförtroende? Ronja berättar om ett ex som hade ett jobbigt utseendekomplex och ville visa sin kuk för alla. Taika minns varför hon blev äcklad av en kille som ville hålla hand på allmänna platser. Vi frågar också om det finns något attraktivt i en person som är osäker.

 • Vi snackar om skammen och euforin man känner då man bootycallar sitt ex. Taika berättar om när hon knarkade sitt ex för att få närhet och sex, och hur det kändes när han inte längre var med på noterna. Ronja avslöjar vad som hände när henne värsta ex ringde mitt i natten och ville “kramas”. Vi talar också om att vilja äga sitt ex förevigt och funderar på om det är ok att träffa sitt ex bara för att få ligga.

 • I detta avsnitt snackar vi om vad som händer med våra face när vi kommer. Vi snackar också om killar som ser ut som aliens i sängen och om Ronjas exorcistnacke. Taika har läst om en tjej som fejkar orgasmer för att se snyggare ut i sängen och Ronja funderar på om sex bakifrån är lösningen på allt. Vi snackar även om det är ok täcka sin partners ansikte med en kudde när man kommer som i serien Sex Education.

 • I veckans avsnitt försöker vi lista ut vad perfektion är och varför det ibland kan gå en så på nerverna om ens partner är "för perfekt". Ronja berättar om hur hennes ex blev mallig över sin perfektionism medan Taika är bländad av sin hysteriskt snygga grannes skönhet. Vi funderar också på om för perfekt egentligen betyder dålig match.

 • Taika känner press för att hon är över 30 och har insett att alla runt henne helt plötsligt har blivit gravida. Ronja oroar sig för att tappa sin personlighet om hon får barn och avslöjar sin mamma-förebild. Vi snackar också om vad som ger oss babyfeber och om det är ok att sätta en tidsram för när man vill ha barn.

 • Ronja leker sexguru och har undersökt sexhacks för ett mer erotiskt och sexuellt tillfredställande liv. Taika inser varför det tog så länge för henne att lära sig att tycka om att suga kuk och Ronja berättar varför bastusex kan kännas stressigt.

Inga kommande avsnitt

Lyssna också