I säng med Ronja & Taika är en öppen, ärlig och nästan obekvämt intim podd om relationer, identitet och konstnärskap. Musikern Ronja och illustratören/DJ:n Taika jämför sina erfarenheter (både professionella och privata) samtidigt som de tillsammans planerar att krossa patriarkatet.

Avsnitt

  • Ronja har fått nog av kreativt cockblockande och Taika vill vara så konstig som möjligt.
    I det femte avsnittet av I säng med Ronja och Taika snackar vi om hur viktigt vi tycker det är att ha ett konstnärligt alter ego och om olika sätt man kan förnya sig och utvecklas som konstnär.
    Dessutom frågar vi varandra om vi vill leva förevigt och funderar på hur vi skulle klä oss om vi skulle vara spöken.

  • Ronja berättar om varför hon inte vågade ha håret uppsatt när hon var yngre och Taika minns ett spontant nakensim hon nog aldrig kommer att glömma. I det fjärde avsnittet av I säng med Ronja & Taika snackar vi om hur vi upplever skam och avslöjar de stunder i vårt liv då vi skämts som mest. Vi frågar även varandra vad morkkis betyder för oss och varför en liten elak kommentar från någon du känner kan spöka i din hjärna livet ut.

  • I det tredje avsnittet av I säng med Ronja & Taika snackar vi om hur vi lärt oss att ge och ta emot kritik. Taika berättar om hur hon gjorde när hennes crush skickade henne 40 dikter genast efter första dejten och Ronja funderar på vad bra ledarskap innebär. Vi hittar även på alternativa yrken till varandra och frågar varandra vad som skulle krävas för att vi någonsin skulle bli ihop med våra ex igen.

  • I det andra avsnittet av I säng med Ronja & Taika funderar vi på vem som har rätt att bestämma vad som anses vara coolt. Ronja berättar om hur hon behandlats av manliga kolleger i studion och Taika har förfärlig mensvärk. Vi ger även exempel på vad äkta kärlek betyder för oss.

  • I det allra första avsnittet av I säng med Ronja & Taika diskuterar vi systerskap, mental bergsbestigning och hur vi förändrats så här ett år efter #metoo. Ronja avslöjar vad hon får mest kicks av och Taika berättar om varför hon aldrig kan bli nöjd. Dessutom frågar vi oss om det lönar sig att uppnå allt man drömmer om?

Inga kommande avsnitt

Lyssna också