I säng med Ronja & Taika

Ronja och Taika analyserar både sina och andras liv i en rolig och intim podd om sex, kärlek och relationer.

Ronja och Taika analyserar både sina och andras liv i en rolig och intim podd om sex, kärlek och relationer. Tillsammans utforskar de identitet och sexualitet med hjälp av sin tragikomiska dejtinghistorik och aktuellt gossip.

Avsnitt

 • Det pinsammaste som kunde hända Taika har hänt, hennes kille har fått fast henne för att runka på ett väldigt oglamoröst sätt. Ronja berättar hur hon i misstag använt en bekants vibrator. Vi snackar ideala runkverktyg, att shoppa dildon och kommer också på en affärsidé för att sälja sexleksaker på ett mer attraktivt sätt.

 • Vi har diskuterat vidare om dealbreakers med våra pojkvänner och berättar om hur de tänker kring bl.a. gemensam smak, festvanor och ambition. Måste man tycka om samma dofter, gilla att festa på samma sätt och vad skall man göra om man blir störd på allt den andra gör? Vi snackar även om dealbreakers som våra lyssnare skickat in.

 • Ronja och Taika berättar om olika regler de hittat på för att veta när ett förhållande skall ta slut eller när det är dags att lämna den man dejtar. Vi funderar bland annat på om det går att vara kär i nån som man tycker att luktar äckligt, Ronja avslöjar frisyren hon inte står ut med och Taika tycker att ens favoritfrukt avslöjar allt om en människa.

 • Vad händer när man hör ALLTING grannen gör i sängen? Ronja berättar om när hon fick klagomål för sitt högljudda sex, hur hon hanterade situationen och hur det påverkade hennes sexliv. Taika berättar om hur hon har lärt sig att tyst sex kan vara hot, och också vad hon antecknade när hon som tonåring hörde grannarna knulla.
  Vi ger även tips på hur grannar bättre kan signalera att de hör allting, för att göra det så lite pinsamt som möjligt.

 • I veckans avsnitt snackar vi kåthet. Vi berättar om våra erfarenheter av att vara för kåta och för needy. Ronja avslöjar också vad som hände när hon plötsligt inte var kåt alls i ett tidigare förhållande och Taika berättar om hur frustrerad hon blev när hennes kille inte grovhånglade upp henne på första dejten.

 • I detta avsnitt svarar vi på era frågor! Hur och var ska man hitta sällskap för casual sex och kan man vara en feminist om man tycker om att bli dominerad i sängen? Vi berättar vad som behövs för att njuta av singellivet när alla andra bygger bo och funderar på varför så många av våra ex inte fick oss att komma.

 • Vad är det som gör att hat ibland leder till bra sex? Ronja berättar hur ett ex gick över gränsen när dom hade sex och gjorde något riktigt äckligt. Taika berättar vad som hände när en kille plötsligt ville sätta sig på hennes face.

  Vi snackar om hur viktigt det är att kommunicera i sängen, om musfisar är något att sikta på och Ronja läser upp sin erotiska Harry Potter fanfiction. Vi läser även upp några lyssnarsvar på frågan om vilka filmer eller tv-serier ni skulle vilja se som porr!

 • Taika känner sig vilsen i porrens värld och kämpar med att hitta stimulerande runkvirke åt sig själv. Ronja funderar på om Harry Potter kunde vara inspirationen för en perfekt porrfilm. Vi snackar heta kändisar, sagoporr, jerk off challenges och smider planer på att skriva erotisk fanfiction.

 • Ronja och hennes pojkvän har kollat på porr igen. Hur påtändande var det egentligen, varför var det svårt att hitta rätt film och vart ledde porrkollandet? Taika berättar om vad som hände när hennes kille kommenterade Captain Marvels bröst och funderar på vad som kunde gå snett om de kollade på porr tillsammans.

 • Ronja ska flytta in med sin kille efter fem månader ihop och ber Taika om tips. Hon är rädd för att de ska bli tråkiga när de bor tillsammans och frågar Taika när hon vågade börja gå på toa utan att ha kranen på. Taika och Ronja diskuterar också om hur inredningsstil kan vara en dealbreaker och Ronja berättar om hur hon har traumatiserat sin hund.

 • I veckans avsnitt pratar vi om vad som egentligen händer när man är riktigt kär och om hur man vet när man inte är det. Taika tipsar om hur man använder sin partner som smärtstillande och Ronja dissar de gamla grekerna. Ronja berättar också om ett förhållande där hon inte kunde se sin pojkvän i ögonen när de hade sex. Är det ett tecken på att man inte är kär?

 • Vad döljer vi för våra partners? Kan man leva dubbelliv som CIA-agent eller strippa? Skall man berätta allt om ens kärlek för gruppsex eller hellre hålla tyst, och vad skall man göra om man ångrar sin familj?

Lyssna också