Ronja och Taika analyserar både sina och andras liv i en rolig och intim podd om sex, kärlek och relationer. Tillsammans utforskar de identitet och sexualitet med hjälp av sin tragikomiska dejtinghistorik och aktuellt gossip.

Avsnitt

 • Vi snackar om skammen och euforin man känner då man bootycallar sitt ex. Taika berättar om när hon knarkade sitt ex för att få närhet och sex, och hur det kändes när han inte längre var med på noterna. Ronja avslöjar vad som hände när henne värsta ex ringde mitt i natten och ville “kramas”. Vi talar också om att vilja äga sitt ex förevigt och funderar på om det är ok att träffa sitt ex bara för att få ligga.

 • I detta avsnitt snackar vi om vad som händer med våra face när vi kommer. Vi snackar också om killar som ser ut som aliens i sängen och om Ronjas exorcistnacke. Taika har läst om en tjej som fejkar orgasmer för att se snyggare ut i sängen och Ronja funderar på om sex bakifrån är lösningen på allt. Vi snackar även om det är ok täcka sin partners ansikte med en kudde när man kommer som i serien Sex Education.

 • I veckans avsnitt försöker vi lista ut vad perfektion är och varför det ibland kan gå en så på nerverna om ens partner är "för perfekt". Ronja berättar om hur hennes ex blev mallig över sin perfektionism medan Taika är bländad av sin hysteriskt snygga grannes skönhet. Vi funderar också på om för perfekt egentligen betyder dålig match.

 • Taika känner press för att hon är över 30 och har insett att alla runt henne helt plötsligt har blivit gravida. Ronja oroar sig för att tappa sin personlighet om hon får barn och avslöjar sin mamma-förebild. Vi snackar också om vad som ger oss babyfeber och om det är ok att sätta en tidsram för när man vill ha barn.

 • Ronja leker sexguru och har undersökt sexhacks för ett mer erotiskt och sexuellt tillfredställande liv. Taika inser varför det tog så länge för henne att lära sig att tycka om att suga kuk och Ronja berättar varför bastusex kan kännas stressigt.

 • Vilka är sextrenderna för år 2020? Det här funderar vi på i veckans avsnitt. Ronja planerar en sextraumafri framtid och Taika berättar vem hon fantiserar om när hon runkar. Vi berättar också vilka obekväma trosor som gör comeback, planerar orgier, är oroliga över sexrobotar och snackar om en julklapp som fick Taikas kille att rodna.

 • I detta avsnitt snackar vi om ifall vi någonsin fejkat en orgasm och funderar på varför vi ibland ljuger i sängen. Taika minns hur hennes självcentrerade ex inte ens kom på tanken att få henne att komma och Ronja inser varför hon borde ha lyssnat på sin fitta bättre när den fick social ångest.

 • I detta avsnitt ger vi sexiga, snuskiga och nödvändiga tips på porriga överraskningar och sköna stunder till slutet av året. Taika berättar om avsugningsmetoden Secret Service, Ronja presenterar sin teori om ett hemligt knullspråk och vi hittar på ett sexspel.

 • Vad ska man göra då den man har sex med ser på en helt för kärleksfullt? En lyssnare har närmat sig oss med den frågan, vi har förstås ett svar! Ronja berättar också varför hon blev stressad av sitt ex romantiska gester, och Taika minns hur hon började gråta då hon fick en strap-on som present på alla hjärtans dag.

 • I veckans avsnitt tacklar Taika och Ronja pinsamheter i sängkammaren. Taika har svårt att tro att Ronja aldrig fisit i sängen och Ronja berättar om en killes överraskande reaktion till en musfis. Vi analyserar vilken kroppsdel är bäst att sikta på när killen kommer och vad som händer om någons mens börjar mitt i allt.

 • I veckans avsnitt snackar vi om att vara bisexuell i en heterorelation. Ronja berättar om hur hon törstade efter tjejer och nästan var otrogen mot sitt ex. Taika funderar kring killar som kämpar med sin inre homofob och hur svårt det är att få förhållanden med trångsynta partners att fungera. Vi ger även tips på hur man kan utforska sin sexualitet och utvecklas tillsammans med sin heteropartner om man själv är queer.

 • Taika berättar om hur hon blev svartsjuk och avundsjuk på sin killes dröm och ville hämnas genom att drömma om sex med andra. Ronja berättar om hur hon drömde bort sig från ett sexlöst förhållande. Vi frågar varandra om det går att dejta nån man drömt sexdrömmar om i flera år och vad det betyder om man jämt drömmer om magiska orgasmer.

Lyssna också