I säng med Ronja & Taika

Ronja och Taika analyserar både sina och andras liv i en rolig och intim podd om sex, kärlek och relationer.

Ronja och Taika analyserar både sina och andras liv i en rolig och intim podd om sex, kärlek och relationer. Tillsammans utforskar de identitet och sexualitet med hjälp av sin tragikomiska dejtinghistorik och aktuellt gossip.

Avsnitt

 • Taika har hittat en lista som räknar upp grejer en kvinna kan göra för att alltid vara sexig för en man. Vi går igenom vilka vi tycker stämmer: är hårtorkar sexiga, ska man ha lippis på brunch, vilken sport blir 70% av alla män upphetsade av och när är det egentligen sexigt att ropa “Hurra!”? Dessutom rapporterar vi igen om vad som är HOT just den här veckan.

 • Ronja har kollat på porr med sin kille. Vi snackar om hurudan porr finländare tänder på just nu, söker sexinspiration och planerar en Hot Girl Höst.

 • Taika har lyssnat på en podd om rökning frågar Ronja hur mycket rökande format henne som person. Vi snackar rökförbud, våra bästa och sämsta cigarettminnen och funderar på om framtiden är rökfri eller om vi kommer att vara efterfeströkare för alltid?

 • Vad händer när media kallar unga stjärnor och framtidshopp som Alma för floppar? Vi snackar om fascinationen med att se stjärnor brinna och vi analyserar vad framgång egentligen betyder. Dessutom pratar vi om vad en "Kevin Federline" kan orsaka och hur vi kan motarbeta rädslan för att misslyckas.

 • Om pubhår, chilifingrar och eltandborstar. Taika och Ronja går igenom en lista på 6 viktiga tips för den som planerar på att rulla omkring sänghalmen denna sommar. I säng med Ronja & Taika är en öppen, ärlig och nästan obekvämt intim podd om relationer, identitet och konstnärskap.

 • Vi snackar om USA:s VM-guld och om hur inspirerade vi är av Megan Rapinoes arroganta aktivism och talang. Taika berättar om sitt fotbollsförflutna och Ronja funderar på hur hon kunde börja bry sig mer om sport. Vi ger också tips på hur man kan kolla på matcher och festa samtidigt.

 • Taika läser om en tjej som har knullat de största rockstjärnorna och vi spekulerar kring om vi kunde lyckas med samma sak. Vill man var en groupie och varför blir vi så besatta när vi är kära? Är det fel eller ska vi omfamna det? Taika minns hur hon och andra tjejer i lågstadiet låtsades att en vägg var killen de var kära i och hur de offrade kottar till väggen. I veckans avsnitt diskuterar vi också om pruttar kan fungera som kärleksmagi.

 • Ronja har släppt sina bröst fria den här sommaren. Varför har det tagit så länge att våga sola topless? Taika funderar när hon vill vara nakupelle och vi snackar bröst, nakenhet och kroppsbild från tonåren till nutid.

 • Ronja berättar om vad som fick henne att överväga polyamori i ett tidigare förhållande och Taika förklarar varför hon inte tror att hon skulle klara av att dela den hon älskar. Vi snackar om vad vi kunde lära oss av polyamorösa förhållanden och frågar varandra om det är ok att bli förtjust i andra än sin partner om man är ett ett monogamt förhållande.

 • Ronja har festat med killar på senaste tiden och plötsligt insett varför sättet killar smalltalkar ger henne ångest. Vi snackar om skillnaden mellan många killar och tjejer i sociala situationer, om att känna sig som sin partners accessoar och ger tips på hur man säga ifrån och ta plats.

 • Kuk, kuk och mera kuk! I veckans snopp special tacklar Taika & Ronja kukens anatomi, hurdana undersökningar vi utfört på partners och ger tips på hur man kan bli expert på blowjobs. Varför är vi så nyfikna på kukar, och brukar killar vara lika nyfikna på våra fittor?

 • Taika har varit en dålig vän och fått en utskällning av sin kompis. Ronja berättar hur hennes dramatiska vän-breakup gick till. Vi spekulerar också kring en ”damtidningsteori” som påstår att livet är indelat i 5 kategorier och att man endast kan få 3 av 5 saker på en gång.

Lyssna också