I säng med Ronja & Taika

En öppen, ärlig och nästan obekvämt intim podd om relationer, identitet och konstnärskap

I säng med Ronja & Taika är en öppen, ärlig och nästan obekvämt intim podd om relationer, identitet och konstnärskap. Musikern Ronja och illustratören/DJ:n Taika jämför sina erfarenheter (både professionella och privata) samtidigt som de tillsammans planerar att krossa patriarkatet.

Avsnitt

 • Ronja har festat med killar på senaste tiden och plötsligt insett varför sättet killar smalltalkar ger henne ångest. Vi snackar om skillnaden mellan många killar och tjejer i sociala situationer, om att känna sig som sin partners accessoar och ger tips på hur man säga ifrån och ta plats.

 • Kuk, kuk och mera kuk! I veckans snopp special tacklar Taika & Ronja kukens anatomi, hurdana undersökningar vi utfört på partners och ger tips på hur man kan bli expert på blowjobs. Varför är vi så nyfikna på kukar, och brukar killar vara lika nyfikna på våra fittor?

 • Taika har varit en dålig vän och fått en utskällning av sin kompis. Ronja berättar hur hennes dramatiska vän-breakup gick till. Vi spekulerar också kring en ”damtidningsteori” som påstår att livet är indelat i 5 kategorier och att man endast kan få 3 av 5 saker på en gång.

 • Ronja har börjat dejta en finskspråkig typ och insett att dirtytalket blir mycket smidigare när hon inte talar sitt modersmål. Vi snackar om hur man kan komma igång med snusksnack, vad vi brukar säga, och vad som gick fel när Taika gav en kuk-komplimang.

 • Taika berättar om en vän som har inlett en romans med en deadline - efter sommaren ska romansen ta slut. Vi spekulerar kring motivet bakom detta kärleksexperiment, dess konsekvenser och funderar om vi själva varit i ett förhållande som vi visste skulle ta slut.

 • Taika berättar om sin konstigaste walk of shame, vi funderar på hur många gånger vi orsakat drama på bröllop och hittar på en businessidé för slampor i Åbo.

 • Ronja är störd på människor som talar med sina hundar som dom skulle vara människor. Vi snackar om det är fånigt eller sexigt med gullröst och avslöjar om vi någonsin haft sex på allmänna platser.

 • Taika har en teori om att ens dansstil avslöjar hur bra man är i sängen och Ronja funderar på hur sexigt hennes bästa och sämsta ligg dansat. Dessutom frågar vi om man måste vara bra på att laga omelett för att vara bra i sängen?

 • Ronja och Taika snackar etikett i dejtinglivet. Är det någonsin ok att ghosta någon? Var går gränsen mellan romantik och stalking? Är det ok att flänga kuken i fejset på någon?

 • Taika berättar om en vän som kanske skaffat sig en sugar daddy och Ronja funderar på om hon kanske själv varit en sugar baby. I detta avsnitt snackar vi om pengar och makt i kärleksrelationer.

 • Taika berättar om hur hon reagerade när hon stötte på en gammal crush med bebis och Ronja funderar på om hon vill vara en fuckboy eller en slut.

 • Ronja vet inte vad hon ska göra med sin kåthet och Taika funderar om det går att massera bort ensamhet.

Inga kommande avsnitt

Lyssna också