YleX Viikonloppu: Womma ja Aino

YleX - Yle Arenan 29 dagar

Avsnitt

 • YleX Viikonlopussa Womma ja Aino arvostelivat parhaita roskapostin lähettäjiä ja pohtivat voiko taloustilanne aiheuttaa rikollisten laman? Lapsuuden traumaattinen "varokaa heikkoja jäitä"-nalle muuttuu moneksi ja nugettien salakauppa jyllää Britanniassa.

 • YleX Viikonlopussa Womma on viimeinkin päässyt etätöiltään takaisin studioon. Mutta mikä suuri toimistoelämän perisynti painaa Womman sielussa? Aino taas on tutustunut lemmikkien sielunelämään, millainen on koirapuiston röökirinki? Studiossa järjestetään myös ensimmäistä kertaa YleX Viikonlopun ensimmäinen yökerho-simulaattori, väitellään kalapuikkojen mausteista ja jaetaan viimeiset tuliaiset.

 • YleX Viikonlopussa Ainoa ja Wommaa tuurailevat Sonny ja Renaz! Euroviisujen tulevaisuudesta Amerikan viihdeteollisuuden pahiksiin. Voiko kieli estää biisin fiilistelyn? Joko saa lopettaa vessapaperihaasteiden tekemisen ja palata pyyhimään?

 • YleX Viikonlopussa Ainoa ja Wommaa tuurailevat Sonny ja Renaz! Kahvinkeiton hiljaisesta filosofiasta, White Stripesin kautta pleikkarin vaaroihin. Ovatko elokuvateatterit vanhaa maailmaa, entä onko lävistyksillä yläikärajaa?

 • YleX Viikonlopussa Aino ja Wommaa tuurailemassa Henkka. Keskustelua herätti erilaiset lautapelit sekä venäläiset saunottajat. Miksi Aino joutuu muuttamaan mielipiteensä fantasialautapeleistä? Entä mikä on Henkan mielestä hauskoin TikTok-haaste? Mitä tarkoittaa, jos on sopivasti laiska? Tätä ja paljon muuta sunnuntaisessa lähetyksessä!

 • YleX Viikonlopussa Aino yrittää selvittää, kuka artisti studioon on soittanut? Mysteerisoittajaksi paljastui kössivihjeellään uutta musaa julkaissut Pete Parkkonen!

 • YleX Viikonlopussa Aino ja Wommaa tuuraileva Henkka! Korona tietysti puhututtaa mm. käsidesin muodossa, mutta keskustelua herätti myös hylätyt ostoskärryt sekä viidakkokupla, jossa voi nukkua norsujen keskellä. Miksi meidän pitäisi ottaa mallia vanhemmista ihmisistä? Entä onko ok jakaa someen kuvia kauppojen tyhjistä hyllyistä? Tätä ja paljon muuta lauantaisessa lähetyksessä!

 • YleX Viikonlopun sunnuntaissa juhlistetaan isosti naistenpäivää! Studiossa kuunnellaan naisten tekemää musiikkia, sekä kuulijoiden terveisiä elämänsä tärkeille naisille. Mutta millaisen vastaanoton on saanut käsien pesun keksijä 1800-luvulla? Miten Womma on jälleen kerran heräteostosten uhri? Ja mistä ammateista on vaikea päästää irti edes vapaalla? Tätä kaikkea ja paljon muuta sunnuntain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopussa Womma yrittää selvittää, kuka artisti studioon on soittanut? Mysteerisoittajaksi paljastui Aleksanteri Hakaniemi, jonka kanssa päästiin puhumaan koripallosta ja Kouvolasta.

 • YleX Viikonlopun lauantaissa Aino toivoo kaikille pelkästään hyviä viboja, vaikkapa pahamaineista Uros Live- areenaa miettiessä. Womma taas on löytänyt jokaisen matkailijat kauhuskenarion, mitä jos vahingossa rikkoo korvaamattoman kulttuurikohteen? Studiossa keskustellaan myös viikon omituisimmista korona-uutisista, feikkipoikaystävistä ja selvitetään YleX Viikonlopun epävirallinen UMK20-voittaja!

 • YleX Viikonlopussa Womma pohtii käyttötarkoituksia planeettamme uudelle minikuulle, millaisia voisivat olla minihoroskoopit? Aino ei suostu uskomaan "vahinkoaivastuksiin", eikö jokainen meistä ole oman aivastuksensa herra? Studiossa keskustellaan myös lenkkariharrastajista, aikuistetuista lastenohjelmista sekä sähköautoilijoiden rakkauselämästä.

 • YleX Viikonlopussa Womma yrittää selvittää, kuka artisti studioon on soittanut? Mysteerisoittajaksi paljastui voimaannuttava Nelli Matula!

Klipp

Lyssna också