Yle Sportens podd: Koivukangas & Vuojärvi

Yle Sportens podd: Koivukangas & Vuojärvi produceras av redaktionen och det är främst Antti Koivukangas och Christian Vuojärvi som håller i snacket.
Varje vecka medverkar dessutom en gäst – antingen från redaktionens egna led eller från andra håll av idrottsvärlden. Poddens utgivningsdag är måndag.

Avsnitt

  • Med Yle Sportens podd på agendan, redaktionens NHL-kolumnist på besök och i ljuset av nattens målsalva mot Dallas var det självklart att frågan skulle dyka upp. Och visst, Anders Nordenswan räknar med att Patrik Laine blir bästa målskytt i grundserien i NHL.

  • Äntligen. Första kvinnan som medverkar i Yle Sportens podd: Koivukangas & Vuojärvi, är ingen mindre än Karin Storbacka. Den mångfaldiga FM-medaljören avslutade sin elitkarriär i höstas och det fungerar som avstamp till veckans avsnitt.

  • Inspirerade av Oscarsgalan under natten bjöd Chriso Vuojärvi och Antti Koivukangas in filmälskaren Janne Karinkanta till studion för att prata filmer om sport och sport på film.

  • Vinter-OS i Pyeongchang är över. Länge leve vinter-OS i Pyeongchang. I veckans avsnitt av Yle Sportens podd: Koivukangas & Vuojärvi blev det en gedigen genomgång av både seriösa och oseriösa fenomen under de olympiska spelen tillsammans med skidexperten Glenn Lindholm.

  • Antti Koivukangas och Chriso Vuojärvi fick sällskap av OS-veteranen Kaj Kunnas i det senaste avsnittet av Yle Sportens podd. Med 14 olympiska spel på meritlistan var det inte helt otippat, att Karis-Kaj hade ett och annat att säga om ett och annat.

  • Vid tidpunkten för bandningen av det andra avsnittet av Yle Sportens podd: Koivukangas & Vuojärvi hade Finland fler OS-medaljer än Sverige. Detta faktum lät programledarna inte veckans gäst Alexander Lundholm från svenska Radiosporten glömma.

  • Världspremiär för Yle Sportens podd har ägt rum i Pyeongchang! Värdparet Antti Koivukangas och Christian Vuojärvi tillsammans med Christoffer Herberts snackade upp OS-starten i en dryg timme.

Inga kommande avsnitt

Lyssna också