Donna

ti 2.1.2018

  • 2 min
  • utgått

Donna (Alina Tomnikov) on nuori nainen, joka vimmatusti ja räväkästi etsii rakkautta. Avomies, itsekeskeinen fagotisti André (Eero Ritala), jättää hänet yllättäen kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen, ja Donna jää yksin jatkuvaa remontointia vaativaan puutaloonsa. Hän päättää kuitenkin nitistää surunsa
ja löytää itselleen unelmiensa prinssin.

Mira (Essi Hellén) on Donnan paras ystävä jo lapsuudesta. Hän opettaa kondiittoreita ammattikoulussa, mutta hänen pääasiallinen intohimonsa on toimia Donnan silminä ja järjestellä hänen asioitaan. Mira yrittää kovasti auttaa Donnaa löytämään sen oikean, mutta usein hän onnistuu vain pilaamaan kaiken.

Tavallista vaikeamman Donnan tehtävästä tekee se, että hän on sokea. Sarjan jaksot punoutuvat Donnan vaihtuvien miesehdokkaiden ympärille ja deittailun raadolliseen maailmaan. Donnan sokeus tuo perinteisiinkin asetelmiin uuden näkökulman: rakkaus on kirjaimellisesti sokea.

Jos yksi aisti puuttuu, niin ovatko muut aistit herkempiä? Mitä kaikkea voi tapahtua Donnan silmien edessä? Donna ei sääli itseään eikä häntä säälitä.

Donna on Mikko Reitalan ja Heikki Kujanpään käsikirjoittama vinksahtanut versio romanttisesta komediasta. Kujanpää on myös ohjannut sarjan.

Donna-sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa lauantaina 6. tammikuuta 2018, katso!

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Donna

Donnas (Alina Tomnikov) sambo, självcentrerade fagottisten André (Eero Ritala), lämnar henne oväntat efter åtta år tillsammans. Donna beslutar att strypa sin sorg och hitta sina drömmars prins. Att Donna är blind gör inte uppgiften lättare. Donnas bästa vän Mira (Essi Hellén) gör allt för att hjälpa henne, men lyckas oftast bara strula till allt. R: Heikki Kujanpää. M: Mikko Reitala ja Heikki Kujanpää. P: Liisa Akimof, Production House. S: Miina Penttinen, Rami Rusinen, Sari Siikander, Anna-Leena Sipilä, Celso de la Molina, Eero Herranen med flera.

Se också på