Du använder en webbläsare som är föråldrad eller inte stöds av Yle Arenan. Vi rekommenderar att du laddar ner Mozilla Firefox eller Google Chrome. Läs mera här
Det jättestora juleljuset

Trailer: Det jättestora juleljuset

  • 1 min
  • 2 år 10 mån.

Trailer. Den 1-24 december 2016 får tittarna ta del av julkalenderserien Det jättestora juleljuset, som handlar om invånarna i Småfolksbyn: Hamstern, rokokokompisarna Trinity, Gurli och Susie, Farfar Rost och Lillspiken. Mitt i julförberedelserna dyker en främling upp i byn!

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår svenska stereo

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Klipp

Det jättestora juleljuset

I Småfolksbyn slutade senaste års julfirande i katastrof och därför har man nu bestämt att alla ska fira på skilda håll detta år. Ett beslut som framför allt Farfar Rost vill hålla fast vid, trots att såväl barnbarnet Lillspiken som rokokokompisarna Gurli, Trinity och Susie samt den ensamboende Hamstern gärna skulle tänka om i frågan. Men så dyker en främmande figur som kallar sig Surpuppan upp i byn och plötsligt tar julförberedelserna en ny vändning. Har du tittat på Undra sa flundra så känner du redan hela gänget, förutom Surpuppan, sen tidigare. Det jättestora juleljuset har producerats av Malakta Films i samarbete med Svenska Yle.

Se också på