X3M Veckoslut

Med Mikael Stenlund och Krippe Westerling.

Mikael Stenlund och Krippe Westerling är ditt sällskap på veckosluten. De har koll på de hetaste samtalsämnena och allt som är värt att veta under helgen. Lördag och söndag klockan 11.00-16.00.

Hör av dig till studion! Gör det via appen Yle Areena, sms:a 16261 och börja meddelandet med texten x3m och ett mellanslag, eller via whatsapp på 0447800180.

Avsnitt

 • Mikael är den enda människa med sann sympati för ägg, dessutom är han profet.
  Krippe försöker sälja en vedklabb för 20€ åt Mikael och ser också det djuriska i David Attenborough.

 • Krippe letar ett sätt att spela Counterstrike och äta chips samtidigt - utan att smutsa ner tangentbordet. Mikael berättar om ögonblicket han stiftade bekantskap med Hysterisk Styrka. Dessutom har Krippe skrivit sin egen dödsruna. Mikael har också skrivit Krippes dödsruna. Inget konstigt med det.

 • Mikael har hittat en smart genväg runt det etiska dilemmat "om du kunde resa tillbaka i tiden, skulle du döda eller skona Hitler som baby?" Krippe ställer Mikael till svars för det vidriga flockbeteende som par gör sig skyldiga till. Dessutom: hot och möjligheter med att lyssna på erotiska ljudböcker bland folk (obs inte relaterat till den föregående meningen).

 • Krippes blick har zoomat in på Ariana Grandes korvfingrar. Gräns är succéfilmen som ingen sett, men Mikael har gjort en tvåminutersversion för dem som ändå vill hänga med. Dessutom undrar duon vilket musikinstrument man kan orsaka mest förstörelse med.

 • Yung Mikael kommer med en fire diss mot finsk matkultur. Krippe misstänker att australienaren som blev biten av en spindel i "kuutchin" för ANDRA gången kanske inte bara har otur... Dessutom har duon en dispyt gällande vilka skor man ska ha på vintern.

 • Vad heter Mumin i förnamn? Varken Krippe eller Mikael kan släppa frågan. Mikael dissar också en stackars svensk bakom hans rygg. Dessutom diskuterar duon sätt att locka män till sterilisering.

  Krippe och Mikael är ditt sällskap på veckosluten. De har koll på de hetaste samtalsämnena och allt som är värt att veta under helgen.

 • Mikael avslöjar den mörka sidan med virtuella husdjur - har vi ovetande skapat ett postapokalyptisk onlinezoo? Krippe berättar om hur han tampas med lågstadiets grammatik. Dessutom berättar Krippe om sitt lågstadiestånd.

 • Krippe är på kryssning och Mikaels katt fyller år. Men som tur har de skrapat ihop det bästa bitarna ur programmet.

Lyssna också