X3M Veckoslut

Med Krippe Westerling och Mikael Stenlund.

Krippe och Mikael är ditt sällskap på veckosluten. De har koll på de hetaste samtalsämnena och allt som är värt att veta under helgen. Lördag och söndag klockan 11.00-16.00.

Hör av dig till studion! Gör det via appen Yle Areena, sms:a 16261 och börja meddelandet med texten x3m och ett mellanslag, eller via whatsapp på 0447800180.

Avsnitt

  • Alfons gör sin sista sänding för sommaren och väljer att skymfa Isac Eliots frisyr, medan Krippe berättar varför bananerna och chokladen kommer att ta slut. Dessutom: varför hade kleptomanen från Singapore så stort paket i byxorna?

  • Alfons känner sig skyldig eftersom han spöade sin tjej i tennis, och han försökte inte ens sitt bästa. Krippe kommer med en fin analys om varför Alfons bror gjorde ett konstverk om en bebis som drunknar i en toalett. Bör påpekas att han är en nybliven far. Dessutom shitpostar Al-Qaeda om IS.

  • Krippe talar om hur du räddar jorden genom att kakka mindre och Alfons berättar varför han ska ta in på hotell utklädd som en växt. Dessutom: Dr. Smooth gör ett personlighetstest på Krippe och får fram vilken muminkaraktär som gömmer sig i hans sinne

  • Alfons ger tips på vart man ska gå på sin första dejt och Krippe ser likheten mellan teletubies och hobbitarna från Lord of the rings. Dessutom: kanske världens värsta fis.

  • Emil och Alfons gör deras första sänding tillsammans och talar och film, kärlek och livet. Dessutom lär de sig att Emil absolut inte behöver tävlingar i sitt liv.

  • Krippe och Mikael är ditt sällskap på veckosluten. De har koll på de hetaste samtalsämnena och allt som är värt att veta under helgen.

  • Alfons bryter gladeligen ett ben för att skapa trauma åt tröga fotgängare. Mikael sammanfattar ASAP Rockys öde i sin sjuka rap! Dessutom: wakeboarding fick Alfons att tappa minnet.

  • Alfons vill samla alla nattpigga för att mobba morgonmänniskor. Mikael har googlat världsledares bröstvårtor - men varför? Dessutom: så mycket algvatten kan du shotta i sommar!

Lyssna också