X3M Veckoslut

Med Mikael Stenlund och Krippe Westerling.

Mikael Stenlund och Krippe Westerling är ditt sällskap på veckosluten. De har koll på de hetaste samtalsämnena och allt som är värt att veta under helgen. Lördag och söndag klockan 11.00-16.00.

Hör av dig till studion! Gör det via appen Yle Areena, sms:a 16261 och börja meddelandet med texten x3m och ett mellanslag, eller via whatsapp på 0447800180.

Avsnitt

  • Mikael tycker det är mysigt att läsa om när världen förstörts. Krippe ser tillbaka på när han höll på med virtuellt fiske - en mörk tid i hans liv. Dessutom drömmer Mikael om att alla nordiska länder skulle slås ihop till en enda nation utan gränser. Krippe ser det som ett hot.

  • Krippe ser en slående likhet mellan musiken till valdebatter och musiken till fotbollsturneringar. Mikael har tittat på ryska bilkrockar i en timme. Dessutom lyckas Krippe komma fram till en osannolik traktorsanning.

  • Krippe funderar HYPOTETISKT på hur stort djur Mikael kunde slå medvetslöst med ett slag. Det erbjuds cash per kilogram som djuret väger. Dessutom har Mikael klätt av sig i en labyrint av kartonglådor.

  • Krippe åt en korvmugg och insåg att finländsk fotboll är värdelös. Mikael har hittat vår tids statussymboler: opraktiska pennor och långbenta hundar. Dessutom är våren här. Wow.

  • Krippe och Mikael är lite slitna efter att ha jobbat under pampasveckan. Mikael funderar på ifall svävande män utan sinnen verkligen förstår sin existens. Krippes högra armbåge kommer aldrig att bli smekt av sin högra hand. Jo, en sån sändning blev det.

  • Krippe är stolt över Mikaels mashups som han har gjort och bestämmer sig för att försöka sälja hans samlingskiva. Mikael avskyr vårfåglar och skulle äta vad som helst bara det varit i rymden.

  • Krippe försöker febrilt övertyga alla att Bajkalsjön är #1 bland sötvattensjöar på jorden. Mikael har inte ridit på en ko men vet hur man slåss med bröd. Dessutom: du kan få stånd av energidryck.

  • Mikael har känt en sällan skådad ilska och återfunnit sin fascination för wrestling. Krippe är orolig över eventuella bieffekter av Mikaels överdrivna köttätande. Dessutom: vad händer när flat-earthers minglar på kryssning?

Lyssna också