X3M Veckoslut

Med Mikael Stenlund och Krippe Westerling.

Mikael Stenlund och Krippe Westerling är ditt sällskap på veckosluten. De har koll på de hetaste samtalsämnena och allt som är värt att veta under helgen. Lördag och söndag klockan 11.00-16.00.

Hör av dig till studion! Gör det via appen Yle Areena, sms:a 16261 och börja meddelandet med texten x3m och ett mellanslag, eller via whatsapp på 0447800180.

Avsnitt

 • Mikael har känt på Finlands vassaste kniv. Krippe är orolig över nypotatisarnas sommaröde. Dessutom: Mikael är en lantis, inte en bonde.

 • Issa kommer med tips om hur du överlever strömavbrott men Krippe tolkar det som jordens undergång
  Kripper berättar om hur du kan komma in på världens striktaste teknoklubb i världen. Dessutom: Issa vill inte att hennes händer är fiskar, hon föredrar molnfötter.

 • Krippe & Issa förutspår teknologins sommar 2019 och kommer fram till att den inte ser ljus ut. Issa berättar om hur man transformerar en katt från mördare till clown. Dessutom: Bradley Cooper har daddyissues.

 • Mikael har blivit ofrivillig måsfadder och Krippe har svårt att ta Ariana Grandes tomatallergi på fullt allvar. Dessutom: Var skulle du gömma dig i en livshotande situation: ett bollhav eller en höstack?

 • Krippe tappade sina hemnycklar (igen) och har sovit på jobbet. Mikael försöker sig på världens tredje sexigaste dialekt, irländska. Dessutom: En lasertag-match har tagit fram det sämsta ur både Mikael och Krippe. Åtminstone Krippe.

 • Mikael är fascinerad av en pyroman. Krippe recenserar Mikaels finskakunskaper innan han avbryter sändningen. Som tur är hoppar Joel in, och berättar om en skräckinjagande tandborstdröm.

 • Mikael har besökt sitt barndomshem och återvänder med fascinerande inblickar. Krippe talar om gammalt tuggummi. Dessutom: Mikael berättar om gången när han räddade en främlings dag med hjälp av Krippes skrytsamma instastories.

 • Mikael har varit ute och joggat två gånger på en vecka och har därmed uppnått status som löpningsguru - ta del av hans avundsvärda tips. Krippe har lärt sig hur man fuskar sig ur ett dopningstest och därför blivit expert på plastkönsorgan. Dessutom: får man ta sina kollegers saltgurkor om de inte ser?

 • Mikael minns sitt möte med Danmarks första politiker med porrkampanj. Krippe hyllar Carl von Linné och blommor som luktar kadaver. Dessutom snöade han in sig på faror med ansiktsigenkänning och Mikael hävdar att han läst 1984 av George Orwell.

Lyssna också