Tohtori Raimo - valtakunnan terapeutti

Kuka paalutti naapurin tontille?

 • 9 min
 • utgått

Feministinen puolue aikoo lähteä rytinällä mukaan ensi vuoden kuntavaalehin. Jo heinäkuussa Tohtori Raimo kutsuttiin ratkaisemaan riitaa Vasemmistoliiton ja Vihreiden rantatonttien rajalle, yhteiseen punavihreään pöheikköön. Tuohon pöheikköön oli luvatta rakennettu uudet perustukset, myös feministit halusivat osansa rantaviivasta. Li Andersson ja Ville Niinistö olivat närkästyneitä: ei toisen tontille saa paaluttaa.

Sändningar

 • lö 23.7.2016 10.49 • Yle Radio Suomi

Avsnitt

 • Koulun vakaumuksellinen uskonnon opetus halutaan lopettaa. Eihän historiaa tai yhteiskuntaoppia opeteta eri ryhmissä vanhempien puoluekannan mukaan. Tohtori Raimo joutuu erotuomariksi, kun eri uskontokuntien edustajat löytävät yhteisen vihollisen.

 • Tohtori Raimon vaaratiedote: Etelä-Suomen taajamissa vaeltelee syvästi haavoittuneita poliitikkoja, jotka kutsuvat itseään Siniseksi Tulevaisuudeksi. Kansalaisia kehotetaan perääntymään rauhallisesti puhuen tai esittämään kuollutta.Vaikka rauhallinen ministeritason poliitikko näyttää vain kerjäävän nimiä kannatuskortteihin, on sitä syytä varoa. Ihmisille vaaratonta poliitikkoa ei ole. Suurinta pelkoa herättää ärtynyt Timo Soini. Itämainen gobeliini lennättää Laura Huhtasaaren eroottiseen eloon.

 • Hallelujaa, Suomi sai Nordean! Ja Nordeassa jos missä tiedetään, että organisaatiouudistus se on joka kannattaa. Tohtori Raimo opetti jo alkuvuodesta, että juuri organisaationuudistus pitää työntekijän nöyränä ja tärisevänä.

 • Tohtori Raimo valmentaa presidentti Niinistöä Trumpin tapaamisen kulisseissa. Kotona Mirkku kiikuttaa poliisijohdon keskelle painajaista. Jaksossa selviää miksi tohtori Raimon on kömmittävä jopa presidentin aviovuoteeseen selvittämään törkeää tietovuotoa Mäntyniemessä.

 • Vihdoinkin Länsimetro tulee! Ehkä syyskuussa. Se on arviolta myöhässä kaksikymmentä vuotta ja 12 päivää. Tohtori Raimon uusintajaksossa Matti ja Liisa lähtevät Länsimetroa katsomaan. On se sellainen ihme se länsimetro.

 • Talousnobelisti Bengt Holmström yritti hiljattain herättää keskustelua Suomen eläkejärjestelmästä. Hän totesi, että rahat eivät yksinkertaisesti riitä Suomen mallin muhkeisiin eläkkeisiin. Kävi kuten aina ennenkin, poliitikot vaikenivat aiheen kuoliaaksi. Tohtori Raimon uusinta viime keväältä selvittää, mistä eläkepommissa on kyse.

 • Nyt kun helteet ovat kormuuttaneet Eurooppaa ja valtaavat vihdoin Suomen, on tohtori Raimon jakso syksyltä 2014 entistäkin ajankohtaisempi. Projekti Solsidanissa vanhukset lähetetään Etelän kuumuuteen. Ennakkoluuloton hanke kertoo ajasta, jolloin vielä ajateltiin, että Suomi on ilmastomuutoksen nettovoittaja.

 • Presidenttipari Jenni Haukio ja Sauli Niinistö ovat jättäneet turvallisen Kultarannan taakseen ja lähteneet kahdestaan merille, kohti Tohtori Raimon juhannusjuhlia. Poliittinen säätiedotus kertoo, että epävakaista on tulossa ja pian Sauli uskookin näkevänsä horisontissa kumiveneellisen terroristeja.

 • Tohtori Raimon modernit kesäkisat
  Antero Mertaranta ja Kaj Kunnas ovat itseoikeutettuja selostamaan Tohtori Raimon moderneja kesäkisoja, joissa lajeina mm. HSL:n bussilipun leimaus uudella laitteella sekä keskustelu lyhenteitä käyttävän teinin kanssa. Juhannuslähetyksen kisailut uusitaan yleisön pyynnöstä.

 • Satavuotiaan grillirasvan vastustamaton kepeys
  Tämän viikon Tohtori Raimo kertoo tarinan satavuotiaasta grillistä. Näitä grillejä on vain yksi maailmassa ja se on Tohtori Raimolla. Grillirasvaan on marinoitunut ilon ja tuskan hetkiä mm. Paavo Väyryseltä, Jutta Urpilaiselta, Teemu Selänteeltä, Anneli Jäätteenmäeltä, Vesku Loirilta ja jopa U.K. Kekkoselta. Ja yhä Raimo grillaa samalla rasvalla.

 • Elävien kuolleiden saari
  Varsinkin näin Porin jazzien aikaan jokainen poliitikko ja virkamies pyrkii uranousuun, kovapalkkaiseksi konsultiksi tai lobbariksi - eli myymään Suomelle terveyspalveluita, Hornetteja tai edes limuviinaa. Mutta entä ne, joille lobbarin ura ei urkeakaan? Heitä auttaa hyväntekeväisyysjärjestö Povi-apu, jonka puheenjohtaja Mirkku saa itse Tohtori Raimon vetämään terapiaa näille kurjille ja hylätyille.

 • Juhannuksena Tohtori Raimo kohtasi ankaran vastuksen mielenhallinnan jalossa taidossa: Fitness-guruna paremmin tunnettu Jutta Gustafsberg tunkeutui Raimon saareen pitämään henkiseen kasvuun tähtäävää Mielen päällä -retriittiään. Jutan retriitissä pyörii aatamin asussa myös SDP:n Antti Rinne, jonka psyyke murretaan pala palalata. Rakentaako kukaan sitä uudelleen?

Lyssna också