Passionerat poddande av en polis och en präst som mest av allt är morsor och människor. En podd om relationer och emotioner - de hudlösa historierna om våld och vänsvek, inkontinens och vuxen ADHD med Sandra Helsing och Maria Sundblom-Lindberg.

Avsnitt

 • Övervinner faktiskt kärleken allt? Och fattar folk vad de lovar när de nickar ja ”tills döden skiljer er åt”? En podd där prästen dominerar med tankarna kring nöden och lusten medan polisen vägrar fejka för att få gifta sig under välvda bågar. Sedan blir det en hel del bajs. Faktiskt nästan 3 meter. Med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Måste man förlåta till hundra procent? Eller kan man nöja sig med mindre och bara gå vidare? En förlåtpodd om mekanisk förlåtelse och försoning med sitt liv. Om tiden som läker många sår. Med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Det handlar inte om spagat utan om modet att möta sig själv. Det handlar om kraften att våga bli den man vill vara. Att man också får sixpack är bara en kul bonus. En podd om emotioner och relationer med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Utanförskap svider. Längtan efter att vara gillad är stor. Skammen att vara utesluten är större. En polis om kyrkan och en präst om allt utom just Jesus. En podd med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Förbannelsen som är svår att fly från, men som samtidigt kan få en att bli lite bättre än vad man är. För varför ska man inte utvecklas? Maria jämför sig med sina vänner men tål inte om någon jämför sig med henne. Sandra är mer tvärtom. En podd om emotioner och relationer med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Gud har nödvändigtvis inte en basröst när han kallar utan kan mera vara som ett pip i batteriet. En podd om hur en sekulariserad brud frivilligt vill stiga in i ett par 2000-åriga manssandaler, med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Om att hitta nyckeln till skåpet och koden till vardagen. En podd som alla har nytta av fastän man inte har svårt att sitta still eller städa garderoben färdigt med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Den svåraste podden om det viktigaste. Det som gör att vi är människor försöker vi hela tiden dölja och undvika. Vill man fatta vem man är måste man tyvärr börja här. Om relationer och emotioner med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Vad borde man egentligen ha blivit? Vad hinner man ännu bli? Varför blev man det man blev. En podd om arbetets betydelse för prästen och polisen med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Om den olyckliga vänskapen och om den slarviga kompisen. Om längtan att vara gillad och värsta vänsveket. Hög sårbarhetsfaktor! En podd om emotioner och relationer av Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • En superobehaglig podd om det äckligaste som alla starka brudar aldrig tror att ska hända dem. Om att få stryk av den man älskar mest i världen med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

 • Sandra har byggt Marias husdröm. Maria har inte byggt något hus för hon är säker på att hon aldrig hade fixat det. Sandra byggde och fixade att hon inte fixade det. En pod om inredning, boende och vuxenlivets krossade hemdrömmar med Maria Sundblom Lindberg och Sandra Helsing.

Inga kommande avsnitt

Lyssna också