Poikelus, Pehkonen ja Parikka: YleX Iltapäivä

YleX - Yle Arenan 29 dagar

Kolme tuntia kovaa peetä YleX Iltapäivässä! Suomen hauskin trio Poikelus, Pehkonen ja Parikka tarjoilevat arki-iltapäiviisi parhaat jutut ja hauskimmat läpät.

Avsnitt

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Minkälaista supinaa YleX:n toimituksessa on liikkeellä? Mitä Pehkonen on mennyt lupaamaan? Mitä Mikan farkuissa tapahtuu? Entä minkälaisia Teevennustuksia tällä viikolla kuullaan?

 • Mitä ihmettä PPP suunnittelee? Nyt ei ole puhtaat jauhot pussissa. Miten TV ennusti tänään kuulijoille? Millaisten some-ongelmien kanssa Parikka on joutunut painimaan? Miksi Pehkosen kaverin äiti sai SLAAGIN, kun hän kävi teettämässä valokuvia? Suomi pelaa jalkapalloa Armeniaa vastaan, mutta miksi Pehkosta jännittää erityisen paljon kyseinen ottelu? Kuka on luvannut ottaa ja minkälaisen tatuoinnin? Millaiset reidet Parikalla on?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Tänään studiossa Pehkonen ja Parikka.
  Mitä Parikan isän ja tädin välillä on oikein tapahtunut? Mitä Pehkosen ruokahaluille kuuluu? Entä miten käy tämänviikkoisessa Muna suussa -kilpailussa?

 • Kannattaako ostaa aina ku halavalla saa? Kumpi voitti tämänkertaisen Muna suussa -kilpailun? Onko menneisyyden wingsihaaste romuttanut Jeren kehon? Mitä löytyy kodin kaapista jota ei koskaan auota? Kuuluuko Mika perinteiseen velanperijöitten sukuun?

 • Onko syytä huoleen jos veret tirskahtaa nenästä ilman erillistä syytä? Millainen oli Mikan mielenvikanen veitsitemppu? Miten Jerry selviytyi OEC:stä? Kuka voitti viikon mokakuninkuuden? Mitä tapahtui whatsapp-äänikysymyksille?

 • PPP suorana Tampereen approilta! Parikka menetti mustamakkaraneitsyytensä! Miten mies selvisi? Mitä alkukantaista liittyy opiskelijahaalareihin? Oma napa haisee, mutta kuinka elitisesti YleX-kuuntelijat arvioivat napojensa odööreita? Miten meni kautta aikain ensimmäinen LIVE-TelePPPatiaa -kilpailu? Lähetyksessä kuultiin kautta aikain KOVIMMAT Whatsapp-äänikysymykset, kun Lyömättömät friistailisi vastaukset!

 • Miksi ruska käyttäytyy niin oudosti? Miksi ihmiset ovat niin vieraantuneet sotaharjoituksista? Minkälainen on HC Jesuksen ja HC Moseksen jääkiekkomatsi? Minkälaisia sinkkuja löytyy Temptation Iltapäivästä? Mikä kaikki on harrastelijoille sallittua?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Minkälainen olisi raamatullinen jääkiekkoliiga? Mitä siideriskenessä tapahtuu paraikaa? Entä minkälaisia totuudenmukaisia temppari-sloganeita kuullaan, kun Whatsapp pääsee taas valloilleen?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Miksi Poikeluksen ystävä ei voi enää katsoa Samuli Edelmannia silmiin? Minkälaisen ruokatunnustuksen Parikka läväyttää tällä kertaa tiskiin? Entä minkälaisia Teevennustuksia tällä viikolla kuullaan?

 • Valtaako siat maapallon? Milloin oot ymmärtäny vanhempien puheiden olleen pelkkää palturia? Miten meni TEEEVENNUSTUKSET? Onko Kölli isompi syy Suomen lätkämaailmanmestaruuteen kuin MÖRKÖ-Marko? Onko juopontuurissa mitään totuusperää?

 • Kaikki läpät eli Poikelus, Pehkonen ja Parikka ilman musaa!
  Pehkonen on palannut lomiltaan ja koko kööri on taas kasassa.
  Mikä ihme on kahden pizzan sääntö? Miten Helsingin koululaiset selviävät ilman Wilmaa? Entä miten käy tämänviikkoisessa Muna suussa -kilpailussa?

 • Mitä kaikkea jännää Jere teki lomallaan? Miten romanttisen ihmisen mieli toimii? Millainen olisi työikäisen reissuvihko? Miten hovista saa potkut? Kuka vie Muna suussa -kilpailun?

Klipp

Lyssna också