Yles morgon-tv

ti 15.12.2015

  • 1 t 13 min
  • tillsvidare

Ulkomaiset investoinnit Suomeen
Poliitikot ja yritysmaailma huutavat ulkomaisten investointien perään. Miten hyvin tässä on onnistuttu? Vieraana ulkomaisten investointien Suomeen saamista edistävän Invest in Finlandin johtaja Antti Aumo.

Mitä Suomesta pitäisi kertoa maahanmuuttajalle?
Kaikenlaiselle maahanmuuttajille tarkoitetulle oppi- ja kotouttamismateriaalille on nyt kova kysyntä, ja osittain juuri tähän saumaan osuu tuore kirja Tervetuloa - Opas Suomen historiaan, kieleen, kulttuuriin ja tapohin. Sen on tehnyt tietokirjailija Raija Tervomaa.

Eduskunnan uusi pääsihteeri Maija-Leena Paavola
Eduskunnan uudeksi pääsihteeriksi valittiin värikkään valintaprosessin päätteeksi Maija-Leena Paavola. Millainen henkilö hän on ja millaisena hän näkee pääsihteerin roolin tulevaisuudessa?

Saku Tuomisen HundrED-hanke uudistaa koulua
Uuden HundrED-hankkeen tarkoituksena on luoda maailman suurin opettamiseen liittyvä tietokanta, kirja ja dokumenttielokuva. Tämä tietotaito tulee ilmaiseksi koko maailman käyttöön syksyllä 2017. Vieraana hankkeessa mukana oleva luova johtaja, SCOOLin Saku Tuominen.

Pop-tähti Antti Tuisku on kovassa nosteessa
Pop-tähti Antti Tuisku on kovassa nosteessa. Vain elämää -sarja nosti laulajan hurjaan kiitoon ja nyt hän on ilmoittanut nousevansa Helsingin areenan lavalle Peto Show'ssa ensi huhtikuussa.

Jälkipörssi: ilmastokokouksen sopu
Jussi Hyöty, Leena Mörttinen ja Pekka Seppänen pohtivat Jälkipörssissä muun muassa ilmastokokouksessa saavutettua sopua.

Luonto lähellä
Takini on varsin erikoinen sorkkaeläin, rakenteeltaan naudan ja vuohen väliltä. Luontosarja tutustuu takiniin Ähtärin eläinpuistossa.

Juontajina: Juha Hietanen & Sanna Savikko

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1 - Yle Arenan 30 dagar

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också