Jumalanpalvelukset radiossa

Jumalanpalvelus Kokkolan baptistiseurakunnasta

  • 3 min
  • utgått

Liturgina Harri Kankare.
Kokkolan baptistiseurakunnan kuoro.
Yhteislaulu:Päivä vain (säv. ja san. Lina Sandell-Beg, Oscar Ahnfelt)
Yksinlaulu: Jään alla (säv. ja san. sekä esitys Riikka Hertteli)
Kuoron laulut:
Kaikki joita henki johtaa (säv. ja san. Jaska Stenroth ja Sakari Heikkilä), soolo-osuudet Gunilla KOponen ja Amanda Koponen.
Ilmestyskirjan laulu (säv. ja sanat Kari Jobe, suom. Rodrigo ja Saara Campos), soolo-osuudet Niina Kiviniemi ja Tuomas Vuolteenaho.
Jeesus Mestari (säv. ja san. Dennis Jernigan, suom. Seppo J. Järvinen)

Sändningar

  • sö 17.1.2016 11.00 • Yle Radio 1

Avsnitt

  • Ortodoksinen liturgia Kristuksen kirkastumisen kirkosta Valamon luostarista.
    Palveluksen toimittaa arkkimandriitta Sergei ja luostarin papisto. Diakonina toimii munkkidiakoni Viktor. Kirkkokuoroa johtaa munkkidiakoni Nasari.

  • Saarnaa kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala. Kanttorina ja urkurina Marina Hämäläinen. Tekstinlukijoina Ronja Väkeväinen ja Seppo Laakso. Kuorona Lavian seurakunnan kirkkokuoro ja lapsikuoro, joht. Marina Hämäläinen. Muut muusikot: Saima Ohristo (viulu), Emma Vehkalahti (piano), vastausmusiikki. Virret: 105, 940, 924, 922. Kuoron laulut: "Puhdasta kultaa" (säv. ja san. Lasse Heikkilä), "Turvapaikka" (säv. ja san Jukka Salminen), "Sunnuntai aamuna" (säv. ja san. Tapani Nuutinen). Muu musiikki: Vastausmusiikkina "Suojelusenkeli" (säv. P.J. Hannikainen, san. Immi Hellen).

  • Saarnaa Timo R.A. Virtanen. Liturgina Seija Lindgren. Todistuspuheenvuoron käyttää Leena Lehtonen, kanttorina Pekka Rajamaa. Tekstinlukijoina Hilkka Kiivuori Ps. 23 ja Otto Tuominiemi Joh. 10:1-10. Kuorona Lauluryhmä Liisa, Paul, Pekka ja Seija, joht. Pekka Rajamaa. Muut muusikot ja instrumentit: Paul Brewu cajon, Liisa Nevalainen, Seija Lindgren. Hengellinen laulukirja: 333, 351, 435. Kuoron laulut: "Kun joku on lähellä Jeesusta" (säv. Tommi Kalenius, san. Anna-Mari Kaskinen), " Above All" (säv. ja san. Lenny LeBlanc ja Paul Baloche). Alkusoittona Hengellinen laulukirja 333: "Jeesuksen mä kanssain tahdon".

Lyssna också