YleX Aamu

Isac Elliot soitti Liettuasta lähetykseen

 • 3 min
 • utgått

YleX Aamu sai joulukalenterin luukusta tehtävän etsiä mahdollisimman kova julkkis linjoille. Poptähti Isac Elliot soitti Vilnasta, Liettuasta promokiertueeltaan.

Sändningar

 • fr 4.12.2015 13.20 • Yle Arenan

Avsnitt

 • Tervetuloa maan hulvattomimpaan kahvipöytään! YleX Aamun Vikin ja Köpin seurassa aamut maistuvat aina paremmalta.
  Osallistu YleX Aamun keskusteluun #ylex tai soita studioon 09 - 148 2822.
  Viki ja Köpi lomailee ja studiossa seuraavat kaksi viikkoa on Samuel ja Womma. Puhetta harrastuksista, iskuporakoneen ja poravasaran eroista. Mitä mielenkiintoista Samuel löysi eilen joulukirkosta ja mitä kaikkea miesten pisuaarilla voikaan käydä? Samuel ja Womma myös pohti miksi normaalimittaiset näyttelijät saa lyhytkasvuisten rooleja ja Womma pohti matkasomettamista

 • Tervetuloa maan hulvattomimpaan kahvipöytään! YleX Aamun Vikin ja Köpin seurassa aamut maistuvat aina paremmalta.
  Osallistu YleX Aamun keskusteluun #ylex tai soita studioon 09 - 148 2822

 • Mikä on pyllynalle ja miksi se haluaa kaikkien puurojämät? Kumpi voittaa vuoden viimeisen Vitsilingon? Miten Big in Finland -tähdet pistivät Amerikan sekaisin? Miksi Viki herkistyi aamulla lähtiessään töihin? Tämä ja paljon muuta torstain YleX Aamussa.

 • Miten Petteri Punakuono taipuu buliksi joululauluksi? Miksi Viki itki eilen katsoessaan telkkaria? Millaiset ajokorttikuvat Vikillä ja Köpillä on? Millä avuilla Amis-kilpailussa voi pärjätä? Ja miten Köpin ystävän henkilökohtainen hetki häiriintyi? Tämä ja paljon muuta hauskaa keskiviikon YleX Aamussa.

 • Miten Vikin ja Köpin eiliset lätkäharkat menivät? Miksi kahvipannujen alle laitetaan kolikkoja? Millanen elokuva Kolikot kahvipannun alla oikein on? Millasia penkkiurheilijoita Särre ja Tommy Lindgren ovat? Tämä ja paljon muuta tiistain YleX Aamussa.

 • Miksi hirvi halusi saunomaan? Pitääkö olympialaisten suorituspaikkojen valmistua vasta viime metrillä? Mikä on ISO O? Mitä Viki pääsi tekemään ensimmäistä kertaa elämässään? Kenen lahjan kanssa Köpin joululahja meni sekaisin aikoinaan? Tämä ja paljon muuta hauskaa viikon ensimmäisessä YleX Aamussa.

 • Millainen on kuulakärkikynä Narcos? Miten linnuista päästään kyseenalaisiin korvakeskusteluihin? Miksi tippaaminen ärsyttää? Minne terveysside ei tosiaan kuulu? Miten lasten tiedekysymykset repeilyttävät tällä kertaa? Kumpi voittaa Vitsilingon? Tämä ja paljon muuta sekoilua perjantain koko lähetyksessä.

 • Mikä kissa naurattaa liikaa? Mitä ohjeita Riku Rantala ja Tuomas Milonoff antavat pikkujouluista selviytymiseen? Miten pojat juhlivat itsenäisyyspäivää? Miksi Viki elää taas kerran "reunalla"? Miten futis ja Zorro liittyvät toisiinsa? Mikä ruoka on saatava Linnan juhliin? Tämä ja paljon muuta täysin aiheetonta levottomuutta torstain koko lähetyksessä.

 • Miten uutistenlukija Mika Parikka ja maksalaatikko liittyvät toisiinsa? Mitä Viki pelkää enemmän kuin ydinsotaa? Mitä Ti-Ti Nalle tekee Itä-Pakilassa? Miten ulkoilmaottelut jääkiekkossa tuovat mieleen lapsuuden? Mikä vanhan muiston Vikin oudoista ruokailutavoista Köpi kaivaa esiin? Tämä ja paljon muuta levotonta tiistain koko lähetyksessä.

 • He ovat takaisin! Koulukiertue on taputeltu ja jätkät ovat taas omilla sijoillaan YleX Aamussa. Millainen on artistin "vahinkopaluu"? Mikä on Köpin "viiksilista"? Minkä suuren ahaa-elämyksen Viki kokee maanantain kunniaksi? Mitä yhteistä on auton koeajolla ja farkuilla? Miksi arpoja on helppo vihata? Tämä ja paljon muuta sekoilua maanantain koko lähetyksessä.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Kotka!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Porvoo!

Klipp

Lyssna också