Kan ses enbart i Finland
Samtal om livet

Samtal om livet: Samtal om livet med Ulf Persson

  • 40 s
  • tillsvidare

Vad är det som får en skåning att flytta till Finland? Pensionerade läraren, kulturjournalisten och författaren Ulf Persson borde egentligen bo i London med tanke på att han vurmar för det engelska språket och gillar att recitera Shakespeare, men i stället bor han i Kottby i Helsingfors. Samtal om livet handlar bland annat om förändringar och utmaningar. Redaktör är Tiina Grönroos.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår svenska stereo

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Klipp

Samtal om livet

Samtal om livet sändes åren 2008 - 2016. Redaktörer var Ann-Sophie Sandström, Tiina Grönroos och flera andra. Många äldre program har publicerats på nytt och finns som en poddserie på över 200 avsnitt.

Samtalen i den här poddserien avspeglar den verklighet, och den sanning, som gällde för personerna då när programmen gjordes Programmen beskriver enskilda personers livssituation, och funderingar kring livsval och framtidsdrömmar. Efter det har vissa personer hittat kärleken och gift sig – eller så har de skilt sig, och i vissa fall gift om sig. Vissa personer har kanske helt bytt bransch sen programmet gjordes, andra kan ha flyttat utomlands – eller hem igen. Det finns säkert också personer som efter att programmet gjordes har drabbats av stor sorg – och personer som inte längre lever. Det är ju så som livet är.

Se också på