Yles morgon-tv

to 17.9.2015

  • 47 min
  • utgått

Juontajina Juha Hietanen ja Nicklas Wancke.

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström työelämästä ja lakkoilusta
Perjantaina moni asia Suomessa pysähtyy kuin seinään. Erimielisyydet työelämään tarvittavista muutoksista tiivistyvät laajaan mielenilmauslakkoon. Oikeus- ja työministeri Jari Lindström kertoo, miten raskas taakka on olla työministerinä nyt, kun työttömyyteen ei ole näköpiirissä nopeaa parannusta ja talouselämän pelisäännöistä väännetään kovin kättä.

Uusimmat kiehtovat kuvat Plutosta
Yhdysvaltain avaruushallinto NASA:n avaruusluotain New Horizons ohitti Pluton melko tasan kaksi kuukautta sitten. Ohilentokuvia on nyt saatu lisää ja Nasa on julkaissut ne tutkijoiden ja harrastajien iloksi. Ilmatieteen laitoksen tutkija Ilkka Sillanpää kertoo havainnoista.

Tavarat kulkevat myös joukkoistamalla
Joukkoistamalla voidaan tehdä verkossa mitä ihmeellisimpiä asioita, mutta onnistuuko niinkin arkinen ja fyysinen asia kuin tavarankuljetus? Joukkoistamalla voi säästää rahaa, aikaa ja ympäristöä, arvioivat PiggyBaggy-joukkoistuspalvelun kehittäneen CoReorientin toimitusjohtaja Harri Paloheimo ja Maria Ritola ajatushautomo Demos Helsingistä.

Suomi-rock kapinoi muutosta Suomeen
Tuoreessa kirjassa kuvataan suuren ilmapiirin muutosta 70-luvun Kekkoslandiasta kohti vapaampaa Suomea. Kyytiä saavat sensuurit, tabut ja kurinpitokeinot poliisia unohtamatta. Vieraina Mato Valtonen ja Kjell Starck.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också