YleX Aamu

YleX Aamussa Saara ja Samuel askartelivat yksisarvisen jätöksiä, pohtivat manboobseja ja saivat yllätysvieraaksi Anna Abreun!

 • 3 t 29 min
 • utgått

Valtakunnan vaarallisin aamushow, joka kertoo, minkälaiseen päivään juuri heräsit. Ajankohtaisimmat aiheet ja viihdyttävimmät vieraat.

Uutiset puolen tunnin välein.

ylex.fi, ylex.aamu@yle.fi, 09-1482822.

Sändningar

 • ti 23.6.2015 6.30 • YleX

Avsnitt

 • Miksi hirvi halusi saunomaan? Pitääkö olympialaisten suorituspaikkojen valmistua vasta viime metrillä? Mikä on ISO O? Mitä Viki pääsi tekemään ensimmäistä kertaa elämässään? Kenen lahjan kanssa Köpin joululahja meni sekaisin aikoinaan? Tämä ja paljon muuta hauskaa viikon ensimmäisessä YleX Aamussa.

 • Millainen on kuulakärkikynä Narcos? Miten linnuista päästään kyseenalaisiin korvakeskusteluihin? Miksi tippaaminen ärsyttää? Minne terveysside ei tosiaan kuulu? Miten lasten tiedekysymykset repeilyttävät tällä kertaa? Kumpi voittaa Vitsilingon? Tämä ja paljon muuta sekoilua perjantain koko lähetyksessä.

 • Mikä kissa naurattaa liikaa? Mitä ohjeita Riku Rantala ja Tuomas Milonoff antavat pikkujouluista selviytymiseen? Miten pojat juhlivat itsenäisyyspäivää? Miksi Viki elää taas kerran "reunalla"? Miten futis ja Zorro liittyvät toisiinsa? Mikä ruoka on saatava Linnan juhliin? Tämä ja paljon muuta täysin aiheetonta levottomuutta torstain koko lähetyksessä.

 • Miten uutistenlukija Mika Parikka ja maksalaatikko liittyvät toisiinsa? Mitä Viki pelkää enemmän kuin ydinsotaa? Mitä Ti-Ti Nalle tekee Itä-Pakilassa? Miten ulkoilmaottelut jääkiekkossa tuovat mieleen lapsuuden? Mikä vanhan muiston Vikin oudoista ruokailutavoista Köpi kaivaa esiin? Tämä ja paljon muuta levotonta tiistain koko lähetyksessä.

 • He ovat takaisin! Koulukiertue on taputeltu ja jätkät ovat taas omilla sijoillaan YleX Aamussa. Millainen on artistin "vahinkopaluu"? Mikä on Köpin "viiksilista"? Minkä suuren ahaa-elämyksen Viki kokee maanantain kunniaksi? Mitä yhteistä on auton koeajolla ja farkuilla? Miksi arpoja on helppo vihata? Tämä ja paljon muuta sekoilua maanantain koko lähetyksessä.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Kotka!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Porvoo!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Espoo ja Kirkkojärven Koulu!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Tammisaari ja uimahalli!

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään Viki ja Köpi valmistautui tämän viikon kiertueeseen ja Samuel & Womma veti neljän tunnin lähetyksen Pasilasta, jossa kuultiin parhaita paloja viime viikon YleX Get Together koulukiertueesta.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Kempele ja Kirkonkylän Yhtenäiskoulu

 • YleX Aamun Viki ja Köpi palaavat koulunpenkille, kun he lähtevät kahdeksi viikoksi koulukiertueelle ympäri Suomea. YleX Get Together koulukiertuetta fiilistellään kahden viikon ajan iltapäivissä klo 13-17. Tänään kohteena Pedrsöre ja Sursik skola!

Klipp

Lyssna också