Yles morgon-tv

ti 14.4.2015

  • 1 t 21 min
  • utgått

Juontajina Sanna Ukkola ja Mikko Haapanen.
Aiheet: - Miten luistaa puoluejohtajien englannin kieli? -
Yle Newsin toimittaja Eddy Hawkins kuunteluttaa aamu-tv:n katsojia ja analysoi, kuinka hyvin pääpuolueiden puheenjohtajat taitavat englannin kielen.
- Melanoomaan sairastuu aiempaa useampi suomalainen -
Taas on se aika vuodesta, jolloin aurinkoisista päivistä pääsee nauttimaan. Säteilyturvakeskus, Syöpäjärjestöt ja Ilmatieteen laitos muistuttavat kuitenkin myös auringon haittavaikutuksista ja ultraviolettisäteilystä, joka lisää ihosyöpiä. Melanoomaan sairastuukin aiempaa useampi suomalainen. Aamu-tv:n vieraana ylilääkäri Eeva Ollila Suomen Syöpäyhdistyksestä.
- Tutkija: Suomi varautuu sotilaalliseen uhkaan -
Aamu-tv:ssä vieraillut Aleksanteri-instituutin tutkija Hanna Smith sanoo suoraan: Suomi varautuu parhaillaan sotilaalliseen uhkaan. Sen mahdollisuus on lisääntynyt ja valtioiden on siihen varauduttava. Reserviläisille lähetetyt kirjeet ovat yksi keino ja merkki varautumisesta.
- Katsaus säähän meteorologi Toni Hellisen kanssa -
- Lahjoita käytetyt lenkkarisi Tansaniaan! -
Lojuuko sinulla kaapissasi hyväkuntoiset käytetyt lenkkikengät, jotka joutaisivat parempaan käyttöön? Kansalaisjärjestö Liike kerää parhaillaan suomalaisilta käytettyjä lenkkareita Tansaniaan. Hankkeesta kertoivat aamu-tv:sää Ari Koivu Liikunnan Kehitysyhteistyö Liike Ry:stä sekä hankkeen toinen kummi Anne Kukkohovi.
- Filmikellari: Muovista mukavuutta -
Onko muovi materiaalina mahdollisuus vai uhka - kysytään Filmikellarissa.
- Elastisen ja Osmo Ikosen spesiaaliveto aamu-tv:lle -
Muusikon Elastinen ja Osmo Ikonen vierailivat aamu-tv:ssä ja esittivät yhteisen version Elastisen kappaleesta Eteen ja Ylös. Elastinen kertoi uudesta albumistaan ja sen lisäksi miehet pohtivat suomalaisen musiikkiviennin tulevaisuutta.
- Jälkipörssi -
Leena Mörttinen, Jussi Hyöty ja Pekka Seppänen pohtivat jälkipörssissä vaalituloksen merkitystä talouteen, verojen kiristyksiä ja sitä, onko Suomen velkaantuminen ongelma.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också