Arvingarna

ti 17.3.2015

  • 35 s
  • utgått

Yle Fem onsdagar kl. 21.00, säsongstart 1.4.2015
7 avsnitt

(Arvingerne / Säsong 2 / Danmark 2014) Signe kämpar på för att förvekliga sin dröm om Grønnegaard där hon vill odla hampa och samtidigt göra gården till en plats både för sina syskon och resten av familjen. Lätt är det inte eftersom det kräver en helt annan gästfrihet och ett helt annat familjeliv än hon känner till. Dessutom är banken inte övertygade om henne projekt. Signe har stöd för sina planer hos syskonen - men deras kaotiska liv börjar långsamt få allt större konsekvenser.

Frederik är fast besluten att skapa ordning i sitt liv och satsa på familjen. Men när Emil blir anhållen för marijuanainnehav i Thailand kan inte Frederik vända honom ryggen. Gro och Robert arbetar å sin sida för att sälja Veronikas verk till seriösa samlare. När Emils advokater kräver allt mer pengar tvingas Gro snart till verksamhet som inte tål dagsljus - en verksamhet som också äventyrar Signes framtid.

Mitt i detta kaos skall man också ta hand om ett nyfött barn.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår svenska stereo

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga kommande avsnitt

Klipp

Arvingarna

Det har gått tre år sedan vi lämnade de fyra arvingarna på Grønnegaard. Efter arvstvister, konstförfalskningar och familjegräl har Emil, Frederik, Gro och Signe slutit fred - men gamla oförrätter är svåra att begrava. Emil är den som, efter sina utsvävningar i tidigare säsonger, nu står kanske bäst med fötterna på jorden. Han bor på gården och efter Thomas död är hans viktigaste uppgift nu att se till Melody. Frederik har efter sina problem flyttat till USA där han har en framgångsrik karriär och så småningom börjat komma över separationen från Solveig och barnen. Gro jobbar vidare inom konstvärlden, är fortfarande tillsammans med Robert och tillbringar också allt mer av sin tid som mentor för den grupp av unga konstnärer som håller till på Grønnegaard. Signe bor största delen hos sin käraste Aksel och fortsätter driva sitt ekologiska jordbruk. I takt med att framgångarna växer satsar hon allt mer tid på företaget samtidigt som hon längtar efter egna barn.

Titta också