Yles morgon-tv

on 4.2.2015

  • 1 t 6 min
  • utgått

Yritysten vakuutushuijaukset vaikeita tutkia
Vakuutushuijaukset ovat valitettavaa kansanhuvia, joka nostaa vakuutusten hintoja. Huijaukseen syyllistyvää yrittäjää on vaikeampi napata kiinni kuin yksityistä kansalaista vakuutussalaisuuden vuoksi. Vieraina turvallisuusasioista vastaava johtaja Risto Karhunen Finanssialan keskusliitosta ja tutkintatoimen päällikkö Jarmo Murtomäki vakuutusyhtiö IFistä.

Näin pelastaudut lumen alta
Lumivyöryt ovat mahdollisia tähän aikaan vuodesta Suomessakin. Miten lumivyöryjä voi välttää ja mitä miten pelastautua jos pahin yllättää? Aktiivilaskija Antti-Pekka Laiho opastaa.

Ukrainan humanitaarinen tilanne pahenee
Itä-Ukrainassa humanitaarinen tilanne huononee. YK arvioi, että yli 1,5 miljoona ihmistä on paennut sota-alueilta, ja suuri ongelma on, että sota-alueille tulee liian vähän ruoka-apua..
Suomestakin on lähtenyt tuhansia kiloja erilaisia avustuksia Ukrainaan. Ukrainalaisten ahdingosta kertomassa Natalia Shevchuk Ukrainalaisten yhdistyksestä sekä Apua Ukrainan pakolaisille -keräyksen perustaja Hanni Hyvärinen.

Onko kesätöitä tarjolla?
Kesätyön hakeminen alkaa taas olla ajankohtaista. Miten paljon kesätyötä on tarjolla ja miten sitä parhaiten löytää? Entä miten iso voimavara nuoret ovat nykyisin yrityksille? Vieraana projektipäällikkö Päivi Salminen-Kultanen T-Mediasta ja HDR Specialist Matti Simula Metsä Groupista.

Shakki kiinnostaa edelleen
Shakkiharrastus pitää pintansa mobiilipelien keskellä. Shakin kansainvälinen mestari Mika Karttunen elättää itsensä opettamalla shakkia lapsille ja nuorille. Karttusella on seitsemän shakin Suomen mestaruutta ja kymmenen pikapelimestaruutta.

Aamutohtori ja värinäön häiriöt
Silmätautien erikoislääkäri Esko Järvinen kertoo värinäön häiriöistä ja hämäränäöstä.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

TV-sändningens ljudspår finska stereo

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också