Nyhetsvideor

to 27.3.2014

  • 1 min
  • tillsvidare

Thaimaalainen satelliitti on havainnut 300 meressä kelluvaa esinettä Malaysia Airlinesin kadonneen koneen etsintäalueen lähistöltä.

Thaimaan paikkatiedon ja avaruusteknologian kehityskeskuksen johtaja Anond Snidvongs kertoo, että satelliitti havaitsi esineet Intian valtameressä noin 200 kilometrin päässä alueelta, jolle koneen oletetaan syöksyneen. Kansainväliset etsinnät on keskitetty samalle alueelle.

Satelliittikuvissa havaitut esineet ovat mitaltaan 2–15-metrisiä ja ne ovat levinneet alueelle, joka sijaitsee noin 2 700 kilometriä lounaaseen Australian länsirannikolla sijaitsevasta Perthistä.

Anondin mukaan virasto ei voi vahvistaa, että kappaleet ovat kadonneesta lentokoneesta. Hänen mukaansa uusimmat tiedot on toimitettu Malesian viranomaisille.

Malaysia Airlinesin lento Kuala Lumpurista Pekingiin katosi 8. maaliskuuta. Koneen kyydissä oli 239 ihmistä. Konetta etsitään useiden lentokoneiden ja laivojen voimin, mutta viimeksi tänään etsinnät jouduttiin perumaan huonon sään takia.

Eilen Malesian viranomaiset kertoivat ranskalaisen satelliitin kuvanneen romua etsintäalueen lähistöllä. Sitä ennen jo kolme muuta satelliittia on kuvannut romua samoilla seuduilla. Romua ei ole löydetty, eikä vahvistettu kadonneeseen koneeseen kuuluvaksi. (video:Reuters

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses enbart i Finland

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Klipp

Nyhetsvideor

Titta också