Kantapöytä

Millaisen musiikin kuuntelu rentouttaa piispa Irja Askolaa?

 • 57 min
 • utgått

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina Alpo Aaltokoski, Irja Askola, Päivi Kärkäs, Olli Virtaperko, Perttu Haapanen, Arttu Kataja ja Karo Hämäläinen. Kahvia kaatamassa toimittajat Helena Hannikainen ja Vesa Kytöoja.

Sändningar

 • on 2.4.2014 14.58 • Yle Radio 1

Avsnitt

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa. Kantapöydän taitelijatreffeillä tavataan isä ja poika, Radion sinfoniaorkesterin muusikot alttoviulisti Atso Lehto ja sellisti Tuomas Lehto. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina Vaskivuoren lukion kamarikuoro/Jonna Vehmanen, Slavonic Tractor -kuoron perustaja Anna-Maija Ihander, vastaava tuottaja Miikka Maunula, harmonikkataiteilija Mika Väyrynen, baritoni Joonas Asikainen sekä kustannustoimittaja ja suomentaja Suvi Nuotio. Opiskelijatreffeillä kanteleensoittaja Emma Vähätalo. Musiikkia on esittämässä myös harmonikkataiteilija Viivi-Maria Saarenkylä. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina kapellimestari Eero Lehtimäki, sellisti Lukas Stasevskij, alttoviulistit Atte Kilpeläinen ja Kristian Sallinen, tenori Jyrki Anttila ja musiikkitoimittaja Helena Hannikainen. Opiskelijatreffeillä tavataan kontrabasisti Heidi Rahkonen. Musiikkia ovat esittämässä myös pianistit Maija Anttila ja Jouko Laivuori. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina viulisti Teppo Ali-Mattila, kapellimestari Atso Almila, kirjailija ja käsikirjoittaja Minna Lindgren, koululainen Eevi Gustafsson ja säveltäjä Pasi Lyytikäinen. Opiskelijatreffeillä viulisti Elisar Riddelin. Musiikkia ovat esittämässä myös saksofonisti Samu Metsänen ja Nina Haug. Kahvia kaatamassa toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. Minna nauroikin prinssien vaihtuneen muusikoiksi. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipp

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Lyssna också