Kan ses utomlands
Yles morgon

on 5.2.2014

  • 1 t 7 min
  • tillsvidare

Tanja Karpela ja muut tutut kertovat omasta urapolustaan
Yhteishaku on ovella, moni työelämässä olevakin haluaa vaihtaa alaa. Eläintenkouluttaja Tanja Karpela, pelialan keskuksen johtaja KooPee Hiltunen ja Keskuskauppakamarin johtaja Risto E.J. Penttilä
kertovat uravalinnoistaan, opinnoistaan ja vinkeistään opiskelemaan pyrkiville tai uranvaihtoaan miettiville.

Vieraana Perussuomalaisten uusi ryhmäjohtaja Jari Lindström
Jari Lindström joutuu kovan paikan eteen heti tänään, kun oppositio ottaa eduskunnassa mittaa Kataisen johtamasta hallituksesta. Entä miten Lindström koki kivuliaaltakin vaikuttaneen ryhmäjohtajavaalin?

Immo Kuutsa Sotshin kisaturistina
Sotshin olympialaiset pyörähtävät käyntiin huomenna. Huomisiltana kisapaikalle matkaa myös hiihtovaikuttajiimme vuosikymmenet kuulunut Immo Kuutsa. Kahdeksansiin talvikisoihin matkaavalle Immo Kuutsalle Sotshin-matka on aivan erityinen: hän on nyt ensi kertaa täysin vapaa velvoitteista ja matkaseurakseen on saanut pojantyttären Meten.

Tämän päivän ruuneperit
Hyvää Runebergin päivää! Johan Ludvig oli aikansa mahtimies, mutta miten menee nykyrunoilijoilla. Vieläkö olisi tarvetta kansallisrunoilijoille? Vieraina runoilija Vilja-Tuulia Huotarinen ja kirjallisuuden professori, kriitikko Kuisma Korhonen.

Aamutohtori: suun ja hampaiden terveys
Tällä kertaa paneudumme suomalaisten suun ja hampaiden terveyden kehitykseen. Aamutohtorina on hammaslääketieteen tohtori Susanna Paju.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon

Yle TV1 - Yle Arenan 29 dagar

Yles morgon ger den bästa vägkosten för den stundande nyhetsdagen. De färskaste nyheterna och samtalsämnena samt nationens intressantaste gäster.

Se också på