Nyhetsvideor

lö 1.2.2014

  • 46 s
  • tillsvidare

Sisäministeriö syyttää Dmitro Bulatovin läheisiä haluttomuudesta auttaa poliisitutkinnassa, kirjoittaa sanomalehti Kyiv Post.

Ukrainan sisäministeriön mukaan oppositioaktivisti Dmitro Bulatovin brutaalin pahoinpitelyn tutkinta on alkanut erittäin jähmeästi, kertoo sanomalehti Kyiv Post.
Sisäministeriö piti perjantaina tiedotustilaisuuden, jossa se sanoi Bulatovin tuttavien ja sukulaisten sekä poliittisten kontaktien kieltäytyneen yhteistyöstä poliisin kanssa.

Liikemies ja oppositioaktivisti Bulatov oli ollut yli viikon kateissa, kun hän torstaina ilmestyi julkisuuteen henkihieverissä kovettuneen veren peittämissä kasvoissa.

– He ristiinnaulitsivat minut. He naulitsivat käteni. He leikkasivat korvani ja kasvoni, Bulatov sanoi tv-haastattelussa. Miestä hoidetaan yksityisklinikalla.

Sisäministeriön päätutkintaosaston johtaja Oleh Tatarov kertoo, että Bulatovin katoamista on tutkittu monella haaralla. Mahdollisena on pidetty sieppausta lunnaita vastaan tai jonkinlaista provokaatiota.

– Sen sijaan että olisi soitettu poliisi rikospaikalle järjestämään kunnon tutkinta, joitakin poliitikkoja tuli sinne ja Bulatov vietiin jonnekin hoidettavaksi. Valitettavasti emme ole vielä puhuneet hänelle emmekä voi tietää, mitä oikeasti tapahtui, Tatarov sanoo.

Lääkäreitä ja joitakin Bulatovin läheisiä on kuulusteltu.

– Kuten ennen hänen ilmestymistään, kukaan ei halunnut antaa tutkijoille tietoa, kukaan ei halua tehdä yhteistyötä, Tatarov sanoo.(UANTU)

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Inga avsnitt tillgängliga just nu

Inga kommande avsnitt

Klipp

Nyhetsvideor

Titta också