Yles morgon-tv

to 30.1.2014

  • 55 min
  • utgått

Homovastaisuuden historiaa Suomessa
Aamu-tv:ssä keskusteltiin suomalaisten asenteista homoseksuaalisuutta kohtaan 1800-luvun lopulta alkaen. Aiheesta on juuri väitellyt historiantutkija Sandra Hagman. Hänen mukaansa asenteet eivät ole suinkaan koko ajan lientyneet, vaan historia pitää sisällään yllättäviä käänteitä.

Vieraana Jutta Urpilainen
SDP:n puheenjohtaja ja valtiovarainmisteri Jutta Urpilainen kommentoi Aamu-tv:n haastattelussa muun muassa puolueensa tilaa ja hänen asemaansa sen johtajana. Lisäksi Urpilaisen mielestä hallituksen on arvioitava uudelleen tavoitettaan valtion velkaantumisen taittamisesta vuoteen 2015 mennessä.

Miten pukeutua talvella muodikkaasti?
Kovallakin pakkasella on mahdollista pukeutua paitsi lämpimästi, myös trendikkäästi. Aamu-tv:ssä nähtiin säkenöivä muotinäytös, jossa stylistit Teri Niitti ja Pauliina Lindsberg olivat stailanneet neljälle mallille talvivaatteet.

Mika Kojonkosken odotukset Sotshista
Talviolympialaisten alkuun on enää runsas viikko aikaa. Aamu-tv:lläon vieraana Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtajan Mika Kojonkoski, joka on juuri palannut Sotshista. Kisapaikkojenn kunnon ohella Kojonkosken kanssa keskuteltiin Suomen joukkueen tavoitteista ja mahdollisuuksista menestyä. Miksi Suomella ei ole virallista mitalitavoitetta, kuten aiemmissa kisoissa?

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också