Yles morgon-tv

to 12.12.2013

  • 55 min
  • utgått

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina: Marja Sannikka ja Nicklas Wancke.

- Huoltajuuskiistoissa häviäjä on usein lapsi.

Viime aikoina julkisuudessa on puhuttu paljon huoltajuusriidoista. Aamu-tv:ssä keskusteluun saatiin myös asianajajan näkökulma. Marja Toivio on kirjoittanut fiktiivisen kirjan asianajajasta, joka hoitaa huoltajuusriitoja - eli tekee juuri samaa työtä kuin Toiviokin ammatikseen tekee.

-Ukraina idän ja lännen puristuksessa.

Onko Ukrainasta tullut Venäjän ja EU:n välisen valtapelin taistelukenttä? Vedetäänkö kylmän sodan jälkeen taas uusia jakolinjoja idän ja lännen välille? Muun muassa näitä kysymyksiä Aamu-tv:ssä pohtivat EU:n idänsuhteisiin perehtynyt Ulkopoliittisen instituutin tutkija Kristi Raik ja Venäjän ja Itä-Euroopan asiantuntija, dosentti Arto Luukkanen Helsingin yliopistosta.

- Sandhja.

Aamu-tv sai vieraaksi nuoren laulajalupauksen Sandhjan. 22-vuotias Sandhja on haaveillut laulajan urasta nelivuotiaasta lähtien. Hän säveltää ja sanoittaa itse omat kappaleensa. Sandhjan mukaan hänen musiikissaan kuuluvat eteläamerikkalaiset juuret, sillä hänen äitinsä on kotoisin Gyanasta.

- Aamun kirja: Marko Kilven Kuolematon.

Miksi joku päätyy tekemään tekoja, jotka ovat epäinhimillisiä ja joita ei voi käsittää? Kuopiolainen dekkaristi Marko Kilpi oli Nadja Nowak ja Seppo Puttosen vieraana keskustelemassa uuden Kuolematon-kirjansa teemoista.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också