Yles morgon-tv

on 20.11.2013

  • 55 min
  • utgått

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Kirsi Heikel ja Juha Hietanen.

- Nollasopimukset-
Nollasopimuksilla tarkoitetaan työsopimuksia, joissa on vaihteleva työaika: kaikkea nollan ja 40 tunnin välillä. Aamu-tv:n vieraina asiantuntija Mika Kärkkäinen EK:sta ja työehtoasiantuntija Katarina Murto SAK:sta. Haastattelussa myös nollasopimuksia tehnyt kokki Tiiti Peurakoski.

- Miten lähteä tukiperheeksi?
Tukiperheen äiti Maarit Seppänen kertoi Ylen aamu-tv:ssä kokemuksiaan tukivanhemmuudesta. Seppästen perheessä kokemukset ovat positiivisia.

- Mitä poliittisille virkanimityksille pitäisi tehdä?
Poliittiset virkanimitykset ovat suomalaisessa yhteiskunnassa aihe, johon palataan toistuvasti. Viime päivinä keskustelua on kirvoittanut muun muassa kuntien eläkeyhtiön Kevan johtoon kohdistunut kritiikki. Asiaa kommentoimassa hallintotieteen tohtori Silvo Kaasalaainen sekä poliitikot Kimmo Sasi kokoomuksesta, Pirkko Ruohonen-Lerner perussuomalaisista ja Kimmo Tiilikainen keskustasta.

- Solidium: Talvivaarasta otetaan oppia -
Valtion sijoitusyhtiön Solidiumin toimitusjohtaja Kari Järvisen mukaan aloittelevassa yhtiössä on aina riskinsä. Aamu-tv:ssä vieraillut Järvinen kertoi, että Talvivaaran tapauksessa oli kuitenkin useita asioita, joista voi ottaa oppia.

- Robotit tulevat.
Miten maailma muuttuu, kun robotit yleistyvät? Aamu-tv:n vieraina professori Ville Kyrki
ja tekniikan tohtori Tapani Raiko.

- Aamutohtori: Sisäilma voi sairastuttaa.
Aamutohtorina tällä kertaa lastentautien erikoislääkäri Tiina Tuomela. Hän antaa vinkkejä mitä tehdä, jos epäilet että sairastumisesi johtuu huonosta sisäilmasta.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också