Yles morgon-tv

to 26.9.2013

  • 55 min
  • utgått

Tulli ja poliisi painivat tuoteväärennösten kanssa
Tuoteväärennökset ovat rantautuneet Suomeenkin, nettikauppa ja postiliikenne lisännyt räjähdysmäisesti. Suomi myös kauttakulkuväylä, logistiikkakeskus. Tuoteväärennöksiä löytyy myös ihmisten käyttämistä päivittäistavaroista. Syksyn Mustatulevaisuus -kampanja keskittyy tuoteväärennöksiin. Voinko minä vaikuttaa? Vastaamassa Tullin rikostorjuntapäällikkö Petri Lounatmaa.

Kuinka lähellä tai erillään puolueet ovat toisistaan?
EVA:n tuore raportti osoittaa, miten hallituspuolueiden kannattajien arvot ja asenteet ovat poikkeuksellisen
kaukana. Mitkä ovat tämän havainnon seurauksia ja näkyykö se politiikassa. Studiossa keskustelemassa keskustan Annika Saarikko, SDP:n Sirpa Paatero ja politiikan tutkija Ville Pernaa.

Aamu-tv:n kysely: Mitä vastaajat ajattelevat nuorten syrjäytymisestä?
Nuori, vietätkö aikaa mieluummin kauppakeskuksessa vai kavereiden luona? Vanhempi, tiedätkö, missä lapsesi viettää vapaa-aikaansa? Me Ylen aamu-tv:ssä olemme keränneet teidän mielipiteitänne ja kokemuksianne, niitä arvioimassa studiossa on perheterapeutti Leena Ehrling sekä etsivää nuorisotyötä koordinoiva Olli Alanen.

Aamun kirja: Anja Snellman ja Pääoma
Kirjailija keskittyy uudessa romaanissaan kuolleen siskonsa elämään ja sisarusten keskinäiseen suhteeseen.

Juontajina: Heta-Leena Sierilä ja Juha Hietanen

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också