Yles morgon-tv

on 18.9.2013

  • 55 min
  • utgått

Aamu-tv:n ajankohtaiset aiheet koosteena. Juontajina Marja Sannikka & Nicholas Wancke.

- Oppositio ruotii budjettiesitystä.

Eduskunta aloitti eilen ensi vuoden budjettiesityksen ruotimisen. Mitä oppositio ajattelee hallituksen esityksistä? Vieraina Keskustan ja Perussuomalaisten eduskuntaryhmien puheenjohtajat Kimmo Tiilikainen ja Pirkko Ruohonen-Lerner.

- Romanit tiiviimmin osaksi yhteiskuntaa.

Hallitus tekee parhaillaan kaikkensa nostaakseen Suomen suosta. Mikä on romanien asema tässä muutoksessa, miten romanit saadaan yh ä paremmin kiinni koulutukseen ja työel ämään? Sohvalla on kolme romania, viihdetaiteilija Santeri Ahlgren, lähihoitaja Tuula Lindström ja erikoissuunnittelija Malla Laiti.

- Käsityötaidot -insertti.

Käsityön opetus on jämähtänyt monissa kouluissa menneille vuosi-kymmenille. Erot koulujen välillä ovat kuitenkin suuria.Useissa kouluissa koverretaan vielä taltalla, vaikka opetus-suunnitelma sallisi käytännönläheisten, arjessa tarvittavien taitojen opettamisen.

- Zoom 50 vuotta.

On kulunut 50 vuotta kun Suomeen syntyi Raittius- ja urheiluseura Zoom. Seura on tullut tunnetuksi siitä , että se vilisee televisiosta tuttuja naamoja. Studiossa zoomilaisuuteen vihkiytyneet Arvi Lind ja Jaakko Saariluoma.

Tilläggsuppgifter

Bild 16:9

Kan ses utomlands

Sändningar

  • Yle Arenan
Visa tilläggsuppgifterDölj tilläggsuppgifter

Avsnitt

Klipp

Yles morgon-tv

Yle TV1

Yles morgon-tv är ett aktualitetsprogram som tar upp dagens samtalsämnen och presenterar intressanta personer. Morgon-tv direktsänds i Arenan, och då ingår nyheter, väder och sport i sändningen. På den här sidan hittar ni dessutom en timmes sammandrag av avsnitten, samt under Klipp diskussionerna som egna videosnuttar.

Titta också